Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Од петка до недеље у Бечеју први турнир Дунав лиге

Ватерполисткиње Црвене звезде у нову сезону крећу из Бечеја, где се од петка до недеље игра први турнир овосезонске Дунав лиге, у којој ће поред црвено-белих учествовати још четири клуба: Војводина, Спартак, немачки Шпандау и мађарски Сентеш.

Екипа Драгане Ивковић сезону отвара утакмицом против немачког Шпандауа у петак од 10 сати, док ће се истог дана састати и са суботичким Спартаком од 19 часова.

Дан касније игра се српски дерби између Звезде и Војводине, док ће у четвртом мечу Звезда у недељу од 11:30 играти са Сентешом.

Црвену звезду ће на овом турниру представљати: Вања Лазић, Андреа Лазовић, Ксенија Мојсева, Ива Маринковић, Ива Лујић, Тијана Лукић, Маја Јашченко, Јована Радоњић, Сесилија Диаз Меса, Христина Илић, Бојана Дамјановић, Милица Зелић, Стела Радојчић и Јана Јанковић.

Велико појачање у стручном штабу представљаће Зоран Контић, тренер са више од 30 искуства, који се недавно прикључио и стручном штабу репрезентације Србије и нема сумње да ће његово богато искуство много значити.
Дунав лига, Први турнир

Петак

Црвена звезда – Шпандау (10)
Спартак – Војводина (11:30)
Спартак – Црвена звезда (19)
Сентеш – Шпандау (20:30)

Субота

Шпандау – Спартак (10)
Војводина – Сентеш (11:30)
Црена звезда – Војводина (19)
Сентеш – Спартак (20:30)

Недеља

Војводина – Шпандау (10)
Црвена звезда – Сентеш (11:30)

The post Од петка до недеље у Бечеју први турнир Дунав лиге appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment