Moja Crvena Zvezda
АтлетикаВажноНајновије

Четири победе Звездаша на „II Serbia athletics meeting“-у

Други „Serbia athletics meeting“ одржан је поред атлетске дворане, а љубитељи атлетике имали су прилику да уживо гледају једне од најбољих атлетичара у Србији.

Четити победе остварили су атлетичари Црвене звезде.

Марија Буквић изненадила је личним рекордом на 100 метара, са 11.81 секунди оставрила је победу и показала на њене сјајне резулате у скоку удаљ и у трци са препонама прати сјајна брзина.

Далеко од остатка конкуренције био је финалиста Светског првенства у бацању кугле, Армин Синанчевић победио је са даљином 20.91 метара. Трећепласирани је био Стефан Јованов са 16.17 метара.

Летвицу у скоку увис Теодор Комененић током целе сезоне подиже по пар центиметара. Победник митинга постао је са прекочених 2.06 метра.

Четврту победу за Звезду оставарио је Богдан Видојковић у трци 110 метара препоне са 14.31 секудни. Његов спаринг партнер, Матеја Сандић, био је други са 15.43 секунди.

Стефан Каљуш и Никола Ковачевић били су четврти и пети у финалу на 100 метара. Стефан је трчао 10.87 секудни, док је Никола кроз циљ прошао за 10.95 секунди.

У конкурецији сениорки на 100 метара препоне, сребро је освојила Љубица Павловић са резултатом 15.60 секудни.

Трка на једну миљу бројала је три Звездине атлетичарке. Наталија Грујић освојила је сребну медаљу у времену 4:56.52, док је иза ње била Милица Томашевић са 4:59.94. Пета у конкуренцији била је Јована Станковић са 5:46.76.

У мушкој конкуренцији на истој дистанци Дарко Марисављевил био је четврти са 4:31.90, док је пето место освојио Стефан Милосављевић у времену 5:13.04.

Честитамо свим атлетичарима и њиховим тренерима на постигнутим успесима.

The post Четири победе Звездаша на „II Serbia athletics meeting“-у appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment