Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездини бисери – Вукојевић распуцан пред Сити

Фудбалски викенд за нама је стартовао нешто раније, с обзиром да су омладинци свој меч на Новом Београду против домаћег Радничког играли у петак и славили са 1:6. У суботу су победу у Вршцу против истоимене екипе уписали кадети – 0:2.

Јуниори Црвене звезде су убедљиво тријумфовали над Радничким са Новог Београда резултатом 1:6 на гостујућем терену у оквиру шестог кола Омладинске лиге Србије. Екипа Ненада Милијаша је тиме направила одличну увертиру пред пут у Манчестер и прву утакмицу групне фазе Лиге шампиона за младе. Стрелци за наш тим су били Вељко Вукојевић, који је погодио мрежу ривала два пута и најбољи је стрелац Омладинске лиге Србије, а потом и Новак Гојков, Андреј Петровић, Алекса Цветковић и Дарије Маркочевић. Са друге стране, омладинска селекција Графичара је у оквиру шестог кола шампионата савладала Бродарац резултатом 1:0. Храбро су се борили изабраници Ђорђа Чотре до последњег минута меча, а радост свом тиму је донео талентовани Лука Бубања у 77. минуту.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ:

1. ИМТ – 16 бодова, гол разлика 17:9
2. Чукарички – 15 бодова, гол разлика 26:9
3. Партизан – 14 бодова, гол разлика 21:8
————
6. Црвена звезда – 11 бодова, гол разлика 24:8
11. Графичар – 7 бодова, гол разлика 11:13

СТРЕЛЦИ: Вукојевић (6 голова, Црвена звезда), Цветковић (3 гола, Црвена звезда) Вељовић (3 гола, Графичар), Бубањ, Авдић, Маркочевић (2 гола, Црвена звезда), Гачић (2 гола, Графичар).

Кадетска селекција Црвене звезде је савладала екипу Вршца са 0:2, у оквиру шестог кола домаћег шампионата. Игор Бубања је потврдио голгетерску серију, а уз њега је мрежу ривала затресао и дефанзивац Вук Рогановић, док су асистенције забележили Стефан Младеновски и Василије Костов, за нови тријумф тима Слађана Николића. У недељу су и кадети Графичара дочекали вршњаке из екипе Бродарца у оквриру шестог кола шампионата. Боље су у утакмицу ушли гости са Новог Београда и у 15. минуту дошли до предности са беле тачке. Није то пољуљало изабранике Бобана Живковића, те су убрзо дошли до изједначења преко Миње Кнежевића. Наставили су у високом ритму и у другом полувремену дошли до предности, преко Луке Баштрице у 46. минуту. Тачку на меч ставио је Лука Ранковић у 58. минуту и поставио коначан резултат од 3:1.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ:

1. Војводина – 16 бодова, гол разлика 25:4
2. Чукарички – 16 бодова, гол разлика 24:4
3. Партизан – 16 бодова, гол разлика 18:4
————
4. Црвена звезда – 15 бодова, гол разлика 19:3
6. Графичар – 10 бодова, гол разлика 12:11

СТРЕЛЦИ: Бубања (4 гола, Црвена звезда), Баштрица (4 гола, Графичар) Мишић, Тадић, Рогановић, Столић, Стојановић, Костов (2 гола, Црвена звезда), Поповић (2 гола Графичар).

Фудбалери Графичара поражени су на домаћем терену од ОФК Београда у седмом колу Прве лиге Србије резултатом 0:5. Изабраници Марка Неђића су упркос лошем резултату пружили добру партију против лидера првенства, али је недостајала боља реализација и више мирноће у завршници, док су запажене партије за тим са Карабурме пружили браћа – Никола и Јован Митуљикић, као и Никола Кнежевић.

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ:

1. ОФК Београд – 19 бодова, гол разлика 25:7
2. Мачва – 12 бодова, гол разлика 9:4
3. Текстилац – 12 бодова, гол разлика 7:3
——-
9. Графичар – 9 бодова, гол разлика 10:11

СТРЕЛЦИ: Максимовић (4 гола), Стојановић, (2 гола).

The post Звездини бисери – Вукојевић распуцан пред Сити appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE сеп 19, 2023 at 18:33

Ozbiljna razlika u fizici, brzini, protoku lopte: Zvezdini omladinci nemoćni protiv Sitija 5:2

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 19, 2023 at 00:40

OVAKVI BISERI SVI ZAVRŠE U ČUKI I PAZARU..OVO JE BIZUTERIJA

Reply

Leave a Comment