Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеСпортско Друштво

Девет плакета за клубове Црвене звезде учеснике европских такмичења

У Медија центру ФК Црвена звезда, на стадиону „Рајко Митић“, одржана је 10. седница Управног одбора Спортског друштва Црвена звезда.

Данашња седница је протекла у свечаном расположењу, пошто је Управни одбор СД Црвена звезда одлучио да додели специјалне плакете „Звездин светионик“ клубовима учесницима елитних европских спортских такмичења, као и плакете клубовима представницима Црвене звезде у другим екипним европским такмичењима.

Представницима девет клубова СД Црвена звезда, учесника европских такмичења, плакете су уручили Звездан Терзић, председник УО СД Црвена звезда и Стојан Вујко, председник Скупштине СД Црвена звезда.

Плакета „Звездин светионик“ додељена је Фудбалском клубу за учешће у УЕФА Лиги шампиона, а признање је примио Светозар Мијаиловић, председник клуба. У име Кошаркашког клуба, учесника Евролиге, плакету је примио Душан Милосављевић, председник УО КК Црвена звезда. Признање Џудо клубу за учешће у Лиги шампиона примио је Иван Бошњак, председник Управног одбора Џудо клуба Црвена звезда. И Ватерполо клуб Црвена звезда је успео да се квалификује у ЛЕН Лигу шампиона, а признање у име клуба је примио Драган Поповић, члан Управног одбора клуба.

Специјалне плакете СД Црвена звезда добили су и Звездини представници и у другим европским такмичењима. Испред Одбојкашког клуба, учесника ЦЕВ Купа за сениорке, признање је пиримо Драган Килибарда, председник УО клуба. Хокејашки клуб ће наступити у Континентал Купу, а плакету је пиримо Драшко Марковић, члан УО СД Црвена звезда. Женски ватерполо клуб ће учествовати у ЛЕН Челенџер Купу, а признање у име клуба је примила председница Драгана Ивковић. Куглашки клуб наступити у европском НБЦ Купу, а плакету је пиримио председник Мирослав Мацура, док је у име Ауто картинг спортског клуба, учесника ЦЕЗ Купа, специјалну плакету пиримо Марко Обрадовић.

Уследило је заједничко фотографисање за успомену на овај свечани догађај, уз жење за још боље резултате и да наредне године Црвена звезда има још више представника у европским такмичењима.

The post Девет плакета за клубове Црвене звезде учеснике европских такмичења appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment