Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Црвено-бело вече први пут одржано у Швајцарској

Клуб навијача Црвене звезде из Швајцарске, прецизније из града Сијер који је смештен у делу француског говорног подручја, је по први пут организовао црвено-бело вече, које су доласком увеличале и Звездине легенде Владимир Петровић, Бошко Ђуровски и Драгиша Бинић.

Звездаши су још једном показали да се Црвена звезда воли широм Европе и света. Овога пута се преко 200 навијача окупило у граду Сијер, у организацији клуба навијача који постоји сада већ две године и чији је председник Дејан Димић.

Као што то обичај налаже црвено-бела манифестација је улепшана звездашким песмама и мотивима нашег клуба, који су били уочљиви на сваком кораку. Сјајну атмосферу и догађај су увеличали и легендарни играчи нашег клуба – четврта Звездина звезда Владимир Петровић, европски првак – Драгиша Бинић, као и један од омиљених бивших играча и тренера – Бошко Ђуровски.

Срећни смо што присуствујемо првој црвено-белој вечери у Швајцарској. Заслужујете овакав амбијент, јер је мало ко направио фантастичну атмосферу као ви. Надам се да ће клуб навијача из године у годину расти и да ће нас бити све више. Радујем се и дружењу које планирамо да организујемо са ветеранима, али и утакмици – рекао је Владимир Петровић Пижон.

Поруку за верну Звездину подршку из Швајцарске је имао и Бошко Ђуровски.

Желим да се у име Црвене звезде, моје лично име и колега захвалим на топлом дочеку. Честитам вам рођење клуба навијача и желим вам добродошлицу у Звездину фамилију. Хвала вам што волите Црвену звезду. Ми као бивши играчи и тренери, чланови руководства пишемо историју и стварамо традицију Црвене звезде, а ви сте чувари наше историје. Док ви постојите, постојаће и Црвена звезда. Нека живи Звезда – поручио је Бошко Ђуровски.

Домаћини су посебан програм припремили за најмлађе звездаше, који ће у будућности бити 12. играч нашег клуба. Уживали су малишани у занимљивим анимацијама, програму мађионичара, као и исцртавању лица, али су и у сваком тренутку на глас певали Звездине песме које су им срцу најдраже.

The post Црвено-бело вече први пут одржано у Швајцарској appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment