Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Пешић: „Убедљиво сам губио и са Босном у Тел Авиву, па био првак Европе“

Светислав Пешић, фото "Новости"
Светислав Пешић, фото "Новости"
Светислав Пешић, фото "Новости"

Потајно су се наши навијачи надали изненађењу на утакмици против Макабија, очекивали макар жесток отпор једној од најјачих екипа у Европи, међутим приземљење је веома брзо уследило након пораза од чак 35 поена разлике. У разговору за „Журнал“ шеф струке Светислав Пешић истиче да екипа мора извући поуке како би играла боље у наредним утакмицама.

„Умор ћемо избацити кроз зној, а реакцију одмах очекујем. Што пре то боље.. Давне 1979, са Босном и ја сам од Макабија изгубио са 27 поена разлике. Током тог меча било смо у минусу и преко 30 поена, а после смо били прваци Европе. Не кажем да овај пораз треба заборавити, али морамо да извучемо поуке како бисмо у наредним утакмицама били храбрији„, истакао је Пешић и појаснио узроке пораза.

„У меч смо ушли са превише респекта према ривалу. Макаби је један од најбољих тимова у Европи, уз то се налази у доброј форми. Али, то није разлог да нам се одузму ноге и да будемо спори у одбрани.  Очигледно је да су њихови најбољи појединци били жељни игре. Исекли су нас у дефанзиви.“

 

Повезане вести

6 comments

БојанБЛ мар 17, 2012 at 23:04

Макаби је прејак за многе екипе и из Евролиге, а камоли за тек пробуђену, младу, неискусну и без странаца Звезду (ако изузмемо Томаса). Израелце треба што прије заборавити, јер су сутра преко пута „гробари“! ЈЕДАН ЖИВОТ-ЈЕДАН КЛУБ…

Reply
Јован мар 17, 2012 at 13:59

Пешић је најбољи тренер у Европи.Није последњи трофеј 2003 године,него 2007 године са Ђироном.Узеће Кари ове године првенство.

Reply
sinisa мар 17, 2012 at 13:50

Sto te ne ubije samo te ojaca! Mislim da je nas klub konacno na dobrom putu zato vjerujem ovom covjeku! Samo naprijed!!!

Reply
Zvezda mi je sve мар 17, 2012 at 11:10

Poslednji trofej taj “veliki“ trener je osvojio jos davne 2003 godine sa barsom.U Srbiji nije osvojio nista.To je istina. Plasim se da tako ne nastavi i sa Zvezdom.

Reply
Ariljac мар 17, 2012 at 12:02

Da ti je stvarno Zvezda sve nebi tako pricao o Pesicu…

Reply
Ariljac мар 17, 2012 at 09:49

A sto se ti Kari stalno pravdas?Izgubili smo pa sta?Zabole te sta drugi pricaju i misle,ti radi kako umes i znas podrsku navijaca ces uvek imati bez obzira na sve!!ZVEZDA SRBIJA!!

Reply

Leave a Comment