Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Продаја појединачних карата за Асвел и Цедевита Олимпију од понедељка

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет након старта сезоне у Лакташима у регионалној лиги, своју београдску, уједно и Евролигашку премијеру имаће већ у четвртак када их у Арени очекује дуел са екипом француског АСВЕЛ-а.

Утакмица са вишеструким шампионом Француске на програму је у четвртак од 19 часова.

За утакмицу, која означава повратак црвено-белих у највећу двораниу у региону, коју су Звездаши пунили готово 10 година, влада огромно интересовање, а бројни навијачи Црвене звезде показали су га и изванредним одзивом и рекордном куповином сезонских карата.

Подсећамо да продаја сезонских карата која важи за све утакмице КК Црвена звезда Меридианбет у такмичарској 2023/24 и даље траје!

ВАЖНА НАПОМЕНА:Сви купци коју су петак купили онлајн сезонску карту за Н400 (или ће то урадити у наредним данима до првог меча у Београду) због кратког рока до прве утакмице против АСВЕЛ-а, биће у могућности да је преузму у четвртак пред евролигашку премијеру у Београдској Арени, од отварања благајне (14 часова до почетка утакмице), а не доставом на адресу како је већ истакнуто приликом онлине куповине.

Продаја појединачних карата за утакмице КК Црвена звезда Меридианбет против АСВЕЛ-а и Цедевита Олимпије (08.10.2023) почиње истовремено у понедељак тачно у 10 часова и то по следећим ценама:

Карте се продају на свим продајним местима нашег партнера „Ticket vision“, такође куповина ће бити омогућена и онлине такође преко wеб сајта тицкетс.рс, али и на дан утакмице на благајнама „Београдске Арене“ од 14 часова до почетка утакмице.

НАВИЈАЧКА ТРИБИНА Б

Црвена звезда Меридианбет ће имати велику подршку у четвртак увече, али она не би била комплетна без подршке наше навијачке трибине!

Контигент карата за навијачку трибину – доњи ниво сектора целокупне трибине Б (на утакмицама Евролиге – 17 домаћих утакмица), биће на располагање навијачкој групи.

КК Црвена звезда уз заједнички договор и на обострано задовољство, уступиће преостали контигент карата за навијачку трибину Б навијачкој групи Делије Север.

Цена дневних карата за навијачку трибину Б за утакмице Евролиге је усклађена са просечном ценом сезонских карата КК Црвена звезда, као и могућностима навијача, који ове године прате клубове из црвено-беле породице како на домаћој тако и на евро сцени.

Црвена звезда је као што смо увек наглашавали, јер то и јесте најважније, увек била породица, која је била заједно и најјача када су испред нас изазови, искушења и велике утакмице. Прва од многих ове сезоне чека нас већ у четвртак против АСВЕЛ-а – а за добар старт, потребан нам је ветар у леђа са трибина у препознатљивом амбијенту пуне Арене!

The post Продаја појединачних карата за Асвел и Цедевита Олимпију од понедељка appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment