Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiБлоговиВажноМоја Црвена звездаНајновијеОбавештењаФудбал

Лични став: Меч истине и морања!!!

Након још једне јалове фудбалске представе у лиги ,,која живот значи” с обзиром колики улог носи шампионска титула у Србији, суботње послеподне није донело очекивану радост окићену осмесима у предвечерје ,,меча сезоне”.
Не тако давно, у нашим главама већ смо архивирали Јанг Бојсе и готово на сав глас смо правили пројекције и мерили домете ,,казнене експедиције” и официра Мосада, на челу са Бараком Бахаром.
Као у Дизнијевом остварењу редитеља Џоа Питке ,,Свемирски баскет” где је главну ролу добио највећи кошаркаш свих времена Мајкл Џордан, фудбалери Црвене звезде као да су изгубили фудбалско умеће попут Магзија Богза, Чарлса Барклија и Лерија Бирда.
Преко ноћи су од екипе која је надиграла Зенит, уништила Фенербахче и понизила Фиорентину дошли до екипе која губи од јуноша са Душановца, Чукаричког који је имао ужасан старт сезоне, чува 2:1 против Новог Пазара и стрепи до последње минуте од Нишлија који се већ другу сезону за редом играју са реномеом клуба.
Вечити дерби није одигран, због нове несреће нашег народа на распетом Косову, док је меч са ТСЦ-ом из ове перспективе беспотребно одложен, међутим ,,сусрет са истином” немогуће је избећи, иако би већина оних који су маштали о другом месту испред немачког Лајпцига, најрадије сачекала неку нову прилику након суботњих звиждука упућених момцима који су били њихови хероји до пре месец дана.
Али је реалност таква да је ,,меч сезоне” или боље речено ,,меч истине и морања” пред нама и да ће показати од чега је саткана ова екипа, која се недавно вратила из Манчестера поражена, али не и понижена, већ уздигнута чела.
Наше је да се надамо да ће наш ,,Мајкл Џордан” да врати вештину нашим играчима, за које знамо да знају, умеју и могу, само што сада и морају.
А ми ћемо се потрудити да напунимо ,,Маракану” и да им дамо ветар у леђа у мечу који би у многоме могао да одреди даљи ток сезоне.

Среда, 4. октобар, од 21 час.

ИГРА ЗВЕЗДА!!!

Повезане вести

1 comment

SVE PJANO21 окт 1, 2023 at 22:07

Jel moguće da smo namerno gubili od Voždovca i Čuke i traljavo igrali protiv Pazara i Niša, samo da iznenadimo ove iz LŠ? Znam da zvuči glupo, ali ne znam kako je moguće igrati ovako od sjaja do očaja!

Reply

Leave a Comment