Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

МВП против Радничког из Ниша – Мирко Иванић

Фудбалери Црвене звезде су савладали Раднички из Ниша на домаћем терену у оквиру 10. кола Суперлиге Србије, а као најбољи играч црвено-белих се издвојио Мирко Иванић, који се на јучерашњем дуелу једини уписао у листу стрелаца.

Изабраници Барака Бахара су се вратили на победнички колосек, што ће првотимцима нашег клуба нарочито значити пред дуел другог кола групне фазе Лиге шампиона, који ће одиграти против Јанг Бојса на стадиону “Рајко Митић”. Мирко Иванић је већ у петом минуту упутио ударац према голу ривала и најавио сјајну партију, коју је и приказао до краја меча. Момак рођен у Бачком Јарку је остварио одличан учинак, с обзиром да се већ у 13. минуту уписао у листу стрелаца, а касније се испоставило да је управо његов погодак донео тријумф црвено-белима. Креативни везни фудбалер је и друго полувреме отворио у истом стилу, а најбољу прилику да по други пут савлада голмана Радничког је имао у 57. минуту када је погодио пречку, те је заслужио и епитет играча утакмице.

Традиционално дан након меча наши првотимци су учествовали у сада већ добро познатом квизу, а ви ћете у новом издању имати прилику да сазнате ко се најбоље снашао, али и како гласи Иванићев голгетерски учинак, као и колики је просек година стартне поставе Звезде на јучерашњем мечу и још много занимљивих детаља.

The post МВП против Радничког из Ниша – Мирко Иванић appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment