Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездини бисери – Млађи кадети бројали до 18

Мечеви омладинске и кадетске селекције Црвене звезде били су одложени овог викенда, али су то погоцима надоместили млађи кадети који су бројали до 18 у сусрету са Милутинцем. Наш развојни тим Графичар је доживео пораз, али је меч обележио фантастичан погодак Радојевића.

Нису успели ученици Марка Неђића да освоје бодове у Сремској Митровици против домаћег Радничког, те је резултат на послетку гласио 2:1. Сусрет је свакако обележила лепотица Радојевића у надокнади који је са више од 20 метара погодио само рашље гола домаћих и тако поставио коначан резултат.

Омладинци и кадети Звезде су одмарали овог викенда, али су на терену били Графоси који су доживели два пораза од Вождовца. Јуниори су изгубили 0:1, а кадети 1:2, код којих се у стрелце уписао Филиповић. Мировале су мреже на дуелу млађих омладинаца Бродарца и Звезде.

Највећи утисак су свакако оставили ученици Милана Миленковића, те су хет-трик уписали А. Петровић и Антић, а са два поготка су их пратили М. Петровић и Вранић. Мрежу ривала против Милутинца су погађали још – Зарић, Јевђић, Живковић, Јанковић, В. Николић, Ћопић и Јагличић. Убедљиви су били и млађи кадети Графичара који су са 1:6 победили Локомотиву, а блистао је троструки стрелац Пунишић. Поготке су постизали још Младеновић, Каљевић и Киш.

Пионири Графичара су поделили бодове са Жарковом, те је резултат износио 2:2, а у стрелце су се уписали Крстић и Радонић. Млађи пионири Графичара су са 7:2 надиграли вршњаке који носе дрес ИМТ-а, а у стрелце су се уписивали Марковић (2), Калембер, Баџа, Станковић, Милићевић и Петровић. Сјајни су били и петлићи Графичара те савладали ОФК Београд резултатом 0:3. У стрелце се два пута уписао Мрковић, а коначан резултат је поставио Вулић.

The post Звездини бисери – Млађи кадети бројали до 18 appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment