Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Металопластика Еликсир – Црвена звезда Примобет 33:28 (14:13)

Рукометаши Црвене звезде поражени су у Шапцу од Металопластике у 7. колу Суперлиге – 33:28 (14:13).

Ни на дебију новог тренера црвено-бели нису успели да прекину веома негативан низ против Металопластике. Прошло је шест године од када Звезда није славила у Шапцу, исто толико да није победила Металопластику. У последњих 11 сусрета Шапчани су излазили као победници.

Утакмица је каснила пола сата јер су предвиђени арбитри имали саобраћајну незгоду, па се чекао други пар арбитара да стигне на меч.

Осим у првом полувремену, када је Звезда била и бољи противник и имала предност до самог финиша, више разлога за задовољство од два Матића тренера, има Владан.

Имала је Црвена звезда два гола разлике, Металопластика стизала, али остале су неке бољке у игри црвено-белих које за кратко време не могу да се искорене. Металопластика је први пут повела у 28. минуту преко Додића и није испуштала вођство. Петровић је потврдио 14:12, а Бујишић смањио пред полувреме.

У наставку, Металопластика је серијом 5:0 одмах на старту решила све дилеме око победника, а Звезда није имала одговор за Дарка Арсића на голу и није успела ни да припрети у каснијем делу игре. До краја су домаћини контролисали дешавања, имали и седам голова разлике и забележили 11. узастопни тријумф над нашим тимом – 33:28.

Са по шест голова најефикаснији Бујишић и Матичић, по четири пута су погађали капитен Ненадић и Колунџић.

Звезда у наредном колу дочекује Пролетер и мора да се окрене реалности, како би избегла додатне проблеме у другом делу сезоне.

МЕТАЛОПЛАСТИКА ЕЛИКСИР – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ПРИМОБЕТ 33:28 (14:13)
Шабац, хала: СХ „Зорка. Гледалаца: 1000. Судије: Зоран Попов (Нови Сад) и Горан Ристић (Кикинда). Искључења: Металопластика 8, Црвена звезда 10 минута. Седмерци: Металопластика 4(4), Црвена звезда 4(4).

МЕТАЛОПЛАСТИКА: Павковић, Додић 10(4), Алиловић 3, Ф.Миловановић, И.Миловановић, Гавашевишвили, Јевтић, Арсић, Дамјановић 1, Павловић 2, Брајовић 8, Јовановић 5, Паповић, Петровић 1, Симић, Дакић 3. Тренер: Владан Матић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ПРИМОБЕТ: С.Радовановић 2, Ненадић 4, Урта 1, Андрејевић 2, Тривуновић, Богуновић, Мајес, Матичић 6(4), Шмигић, Ђурашковић, Бујишић 6, Н.Радовановић, Шљукић 1, Павловић 1, Колунџић 4, Ковачевић 1. Тренер: Недељко Матић

The post Металопластика Еликсир – Црвена звезда Примобет 33:28 (14:13) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment