Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Црвена звезда – Наиса 31:26 (18:14)

Рукометашице Црвене звезде оствариле су и шесту победу у Супер рукометној лиги Србије. Оне су у 7. колу савладале Наису резултатом 31:26 (18:14).

У првом делу меча снаге су биле изједначене. Екипе су се смењивале у вођству, да би црвено-беле у завршници са чеити гола низу, од којих су три дело Лепосаве Глушице, стекле предност од 14:12. До краја првог полувремена изабранице Саше Бошковића су повисиле вођство које је после првих 30 минута игре износило 18:14.

Наставила је Звезда на крилима Глушице и на почетку другог дела игре, па је са два гола наше искусне рукометашице дошла и до најубедљивијег вођства (20:14). Одржавала је наша екипа стечену предност, истицала се Александра Стемнић, гошће нису успевале да ухвате резултатски прикључак, па су црвено-беле мирно привеле меч крају и заслужено освојиле нова два бода – 31:26.

Најефикаснија на мечу била је Александра Стаменић која је постигла 9 голова. Лепосава Глушица се 6 пута уписивала у листу стрелаца, Катарина Манчић је постигла 5, а Сара Гаровић 4 поготка. Код гошћи су се истакле Теодора Величковић и Линеа Чочај са по 6 голова.

Црвена звезда се налази на 2. месту на табели са бодом мање од водеће Јагодине, а у следећем колу гостују екипи Медицинар у Шапцу. Тај меч је на програму у петак 3. новембра од 19 часова у Хали спортова „Зорка“.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – НАИСА 31:26 (18:14)

Београд – Дворана: УСЦ Вождовац. Судије: Никола Бакмаз и Бранко Радаковић. Искључења: Црвена звезда 8, Наиса 6 минута. Седмерци: Црвена звезда 7(5), Наиса 4(3).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Нинковић, Стаменић 9(3), Мајкић 3, А.Савић, Ристић, Бонер, Глушица 6(1), Јанкетић, Цвијановић 1, Видић, Стаменковић, Симић 3, Качаревић, Манчић 5, Ранчић, Гаровић 4(1). Тренер: Саша Бошковић.

НАИСА: А.Недељковић, Величковић 6, М.Недељковић, Конатар, Милошевић, Чочај 6, А.Ранђеловић, Симоновић 5, П.Ранђеловић, Ивановић, Ј.Стојановић 1, Николић 5(1), Грујић, Букурић, Б.Стојановић, Кнежевић 3(2). Тренер: Славко Крњајац.

The post Црвена звезда – Наиса 31:26 (18:14) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment