Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Звездине даме вицешампионски

Звездине даме у саставу Мина Гачић, Марица Перишић, Надежда Петровић, Андреа Стојадинов, Теа Тинтор, Дуња Садику, Дуња Вукићевић, Јована Милошевић, Ђурђина Радмиловић и капитен Милица Жабић Екипно првенство Србије завршиле су са вицешампионским звањем.

Љубитељи врхунског спорта и ове године традиционално испунили су до последњег места трибине храма џудоа, Спортског центра Шумице уживајући у мајсторијама дама на Екипном првенству Србије за жене и квалификацијама у Суперлиги Србије за сезону 2023.

У Екипном првенству Србије за жене учествовале су одличне екипе Црвене звезде (Београд), Партизана (Београд), Пролетера (Зрењанин), Вождовца (Београд) и Тамиша (Панчево).

Звездине даме оствариле су убедљиве победе од 5: 0 против Тамиша (Панчево), Партизана (Београд) и Вождовца. У дуелу који је одлучивао о освајачу титуле у изједначеној борби у којој су одлучивале нијансе са одличном екипом Пролетера, на жалост, спортска срећа није била наклоњена девојкама из Љутице Богдана које су овај меч завршиле резултатом 2:3.

Честитке нашим девојкама на још једном врхунском резултату на домаћој такмичарској сцени и вредним одличјима који ће красити богату ризницу нашег Клуба.

Екипно првенство за жене 2023

ЏК Тамиш – Пролетер Зрењанин 1 – 4

ЏК Вождовац – Партизан 0 – 5

Тамиш – Црвена звезда 0 – 5

Пролетер Зрењанин – Вождовац 4- 1

Партизан – Црвена звезда 0 – 5

Тамиш Панчево – Вождовац 3 – 2

Пролетер Зрењанин – Партизан 3 – 2

Вождовац – Црвена звезда 0 – 5

Тамиш – Партизан 0 – 5

Пролетер Зрењанин – Црвена звезда 3 – 2

The post Звездине даме вицешампионски appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment