Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иванић: Знамо како против Јанг Бојса

Једна од највећих узданица нашег тима Мирко Иванић је изнео очекивања на конференцији за медије уочи утакмице између Јанг Бојса и Црвене звезде у оквиру петог кола групне фазе Лиге шампиона, која је заказана за уторак од 21 час на гостујућем терену.

Једва смо чекали гостовање у Берну, где ћемо покушати да изборимо пласман у Лигу Европе. Вредно смо радили и тренирали, те смо у потпуности спремни за сутрашњу утакмицу – кратко је започео Мирко Иванић.

Није могао да се не дотакне ни другачије подлоге за игру у односу на Маракану.

– Терен овде је јако брз, још је бржи када пада киша, али нема изговора, играли смо већ мечеве на оваквој подлози. Имамо довољно искуства и пре четири година смо управо овде остварили позитиван резултат, а верујем да ћемо се на вештачку траву брзо прилагодити и да нам неће представљати проблем.

Видели смо Иванића крај леве аут линије у претходној утакмици против Војводине, што је нешто другачије у односу на до сада.

– Одговара ми и позиција централног везног и левог крила, али није на мени да бирам. Увек препуштам шефу да спроводи своје визије, али могу рећи да ми обе позиције леже.

Када год је Црвена звезда гостовала Јанг Бојсу, резултат је био 2:2, а ево шта о томе мисли Иванић.

У овом тренутку ми делује да би резултат 2:2 био бољи по нас. Не бих волео да призивам резултате, јер на свакој утакмици идемо на победу, без обзира на то ко је преко пута, тако ћемо и сутра желети победу и надамо се да ћемо је остварити – закључио је Иванић.

The post Иванић: Знамо како против Јанг Бојса appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment