Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда одрадила тренинг у Берну

Фудбалери Црвене звезде су од 19 часова изашли на терен стадиона “Ванкдорф” и одрадили последњи тренинг пред утакмицу петог кола групне фазе Лиге шампиона против Јанг Бојса.

Изузетно кишовито и хладно време је дочекало првотимце нашег клуба приликом изласка на терен. Међутим, ни нешто лошији временски услови нису покварали добру атмосферу изабраника Барака Бахара, који су у паровима кроз пас игру одмах желели да осете вештак, на коме ће сутра играти од 21 час против швајцарског представника. Потом се прешло на вежбе активације и динамичког загревања, које је спровео кондициони део стручног штаба.

За то време голмани су радили на посебном делу терена под бројним захтевима тренера Гаја Визингера. Имали су 60 минута чувари мреже да се што боље адаптирају на све оно што им доноси популарни “вештак”, а могли смо да уочимо одличне интервенције Глазера, Поповића и Васиљевића.

У наставку рада играчи су радили на грађењу поседа, брзинидонешења одлука и размишљању кроз бројне “игрице” чувања лопте. Потом се прешло на завршницу и увежбавање прекида. Управо је то означило крај тренинга на стадиону “Ванкдорф”. Фудбалери нашег тима су се максимално мотивисани и спремни упутили према хотелу на обавезан одмор уочи важне утакмице у Лиги шампиона.

The post Звезда одрадила тренинг у Берну appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment