Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiАнализеВажноМоја Црвена звездаНајновијеОбавештењаФудбал

Звездина шанса генерације из угла Игора Миљевића!!!

Иако је утакмица са Војводином завршена победом нашег тима, а разлика за ,,случајним” лидером на табели преполовљена и сада износи свега три бода, захваљујући победи ТСЦ-а на армијском здању, која као да је праћена речима ,,цар је го”, није било много времена за славље.

Наши фудбалери су у ритму игара на свака три дана, па нас тако већ сутра од 21 час очекује меч истине у овогодишњем издању Лиге Шампиона, када ћемо гостовати у Берну екипи Јанг Бојса.
Прво велико ,,финале” ове турбулентне полусезоне, меч који би и дефинитивно могао да преломи сезону у нашу корист.
Верујем да су сви у нашем спортском сектору, стручном штабу и међу играчима свесни чињенице да не сме бити калкулисања и да у земљи чоколаде и албанске дијаспоре морамо ићи на победу и поред чињенице да у претходних осам утакмица Лиге Шампиона које смо играли у гостима нисмо освојили ниједан бод.
Јер у последњем колу мало ко верује у германско поштење и лош дан Пепа Гвардиоле и његове ,,петро легије”.
Победом у Берну не би само обезбедили ново европско пролеће, већ би се још једном уписали у историју као прва екипа са наших простора која је успела да настави такмичење након групне фазе Лиге Шампиона.
Па би након тога напокон могли на миру да се посветимо ,,равњању рачуна” по нашим каљугама с обзиром на шта ће терени да личе након обилних падавина и снега који ће бити већи проблем од разних представника ,,чувене Бата Ђорине школе фудбала”.
На нама је да подржимо клуб и играче и да им и у Берну будемо ветар у леђа, да се и тамо осећају као код куће, да их носимо и да им дамо крила да се у Београд врате са још једном пролећном визом у џепу!!!

Аналитичар Игор Миљевић изнео је своје виђење пред утакмицу у Берну, која може већ сутра око 23 часа да нам да одговор на питање да ли ће Звезда да презими у Европи.
Надамо се да ћете уживати у видео материјалу и да ћете оставити своје коментаре и сугестије.

 

Повезане вести

Leave a Comment