Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-белима следи пут и шпнаско „дупло коло“, први ривал Валенсија

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет тренирали су у уторак у дворани „Александар Николић“ а након заједничког ручка путују у Валенсију на прву утакмицу „дуплог кола“ која очекује црвено беле у среду у оквиру 12.кола Евролиге.

Тренер Јанис Сферопулос након две везане победе против Анадолу Ефеса и Цибоне имао је у уторак на тренингу све играче осим Адама Ханге, а без обзира што наш тим очекују две утакмице у Валенсији и Виторији, фокусиран је само на првог наредног противника:

Јесте да нам предстоји дупло коло у Евролиги, али ми се фокусирамо само на прву утакмицу против Валенсије. Мислим да ће се борити веома храбро како би се вратили на победнички колосек, пошто су имали негативну серију, тако да очекујем веома тешку утакмицу. Са друге стране, ми морамо да будемо веома концентрисани, да играмо паметно у оба правца, да користимо предности које читамо на терену – констатовао је Сферопулос.

Марко Симоновић: – Очекују нас две тешке утакмице, поготово што знамо како све шпанске екипе играју, да је то доста брза игра. Морамо да се припремимо на то, први меч је против Валенсије и морамо да дамо свој максимум и остваримо победу. Мислим да треба да зауставимо ту њихову транзицију, добро трче, а кључ свега је та наша одбрана као у другом полувремену против Ефеса. Генерално фокус је сада на Валенсији. Да тај дуел спремимо што боље… – рекао је Симоновић.

Црвено бели након Валенсије и утакмице која се игра у Ла Фонтети у среду од 20.30 часова, путују за Виторију где их у петак очекује меч против Басконије.

The post Црвено-белима следи пут и шпнаско „дупло коло“, први ривал Валенсија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment