Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бахар: Увек желимо да тријумфујемо

Шеф стручног штаба нашег тима – Барак Бахар је изнео очекивања пред утакмицу осмине финала Купа Србије, коју ће црвено-бели одиграти на стадиону „Рајко Митић“ сутра од 18 часова против Радничког из Ниша.

Осврнуо се стратег наше екипе на меч 17. кола Суперлиге Србије.

Знали смо да ће утакмица против Напретка бити тешка, пре свега због временских услова и стања терена, очекивали смо да нам неће бити ни мало лако. Ипак нисмо ризиковали, посебно у одбрани. Морали смо да будемо фокусирани. Постигли смо погодак, који нам је на крају донео и врло важну победу – истакао је Барак Бахар.

Црвено-бели су успели да остану несавладани на утакмици против Напретка.

– Било је крајње време да у лиги не примимо погодак, па се надам да ће у наредном периоду бити исто тако.

Израелски стручњак неће моћи да рачуна на све играче на дуелу осмине финала Купа Србије.

– Нећу имати све играче на располагању. Неки су болесни, а ситуација се мења из дана у дан. На претходној утакмици нисмо имали на располагању шест фудбалера, видећемо какво је стање након тренинга. Неки играчи су повређени, док има и прехлађених.

Најавио је Бахар промене у екипи пред меч са нишким Радничким.

– Мораћемо да ротирамо, с обзиром да немамо на располагању све играче. Нису сви спремни, као што сам напоменуо има повређених и болесних. Утврдићемо након тренинга ко је здрав и ко може да игра. Ротације ће свакако бити неопходне.

Очекује шеф стручног штаба нашег тима захтеван дуел.

– С обзиром да је утакмица са Радничким из Ниша меч осмине финала Купа Србије, сигурно да ће бити другачија за нас. Немамо право на грешку, тако да ћемо у дуел ући потпуно фокусирани. Даћемо све од себе да тријумфујемо. Утакмица неће бити ни мало лака, али морамо да пружимо максимум и победимо пред нашим навијачима.

Истакао је Бахар да ће се црвено-бели потрудити да навијачима подаре нову победу.

За нас је свака утакмица изузетно битна. Знамо да морамо да победимо, надамо се да ћемо играти добро. Одавно нисмо наступали на нашем стадиону и пред нашим навијачима. Много ће нам значити њихова подршка, желимо да их обрадујемо победом – закључио је Барак Бахар.

The post Бахар: Увек желимо да тријумфујемо appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment