Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Омладинци рутински са Бродарцем

Јуниори Црвене звезде су славили на гостујућем терену против Бродарца у оквиру 16. кола Омладинске лиге Србије, резултатом 1:5. Изабраници Ненада Милијаша су пружили феноменалну партију и головима Дарија Маркочевића, Вељка Вукојевића, Новака Гојкова, Матеје Бубња и Алексе Цветковића, уз одбрањени једанаестерац Стефана Маринковића, рутински однели “плен” са Старог Сајмишта.

Бродарац – Црвена звезда 1:5 (0:3)

Стадион: ,,ФК Бродарац”.

Судија: Денис Аћимовић.

Стрелци: Јанковић у 63. минуту за Бродарац, а Маркочевић у 14, Вукојевић у 16, Гојков у 35, Бубањ у 53. и Цветковић у 70. минуту за Црвену звезду.

Жути картони: Стевановић, Јанковић, Лечић, Бубањ, Видојевић, Радујко.

Бродарац: М. Стевановић, Лонг (од 73. Бертолоти), Миливојевић, Јанковић, Ђокић, С. Кнежевић (од 60. Л. Стевановић), К. Кнежевић (од 46. Брадић, а од 60. Чоколовић), Бојовић, Трач, Лекић, Илић (од 46. Богдановић).

Црвена звезда: Маринковић, Ма. Фол, Видојевић (од 73. Тегелтија), Милосављевић, Стојсављевић, Лечић (од 46. Мирановић), Цветковић, Вукојевић (од 79. Мо. Фол), Гојков (од 59. Кривокапић), Маркочевић (од 59. Радујко), Бубањ.

Црвено-бели су прву велику прилику претворили у погодак. Играо се 14. минут, када је Вукојевиц сјајно центрирао из слободног ударца са леве стране, а његову лопту је на изванредан начин искористио Дарије Маркочевић и главом затресао мрежу ривала. Само два минута касније је наш тим дуплирао предност преко разиграног Вељка Вукојевића. Стојављевић је упослио брзоногог офанзивца који претрчао комплетну одбрану Бродарца по левој страни и рутински погодио ближи угао. Упорност се исплатила Новаку Гојкову који је у 35. минуту одузео лопту дефанзивцу Бродарца и затим савладао голмана домаћих.

Нису домаћи успели да погоде из пенала у 49. минуту, а главни “кривац” био је Стефан Маринковић који је прочитао ударац Ђокића. Само три минута касније је Вукојевић непрописно оборен у казненом простору Бродарца, а главни арбитар је показао на белу тачку. Успео је Стевановић да одбрани пенал Матеји Бубњу, али се лопта вратила нашем нападачу који је из “поправног” био прецизнији.

Домаћи су смањили резултат преко Јанковића, али је коначан резултат поставио Алекса Цветковић у 70. минуту. Сјајном поготку са ивице казненог простора претходило је додавање Кривокапића.

The post Омладинци рутински са Бродарцем appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment