Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Покер кадета против Бродарца

И кадети Црвене звезде су по узору на омладинце били врло убедљиви на гостовању Бродарцу и савадали резултатом 1:4 у оквиру 16. кола домаћег шампиона. Пулени Слађана Николића су блистали на терену и још једном потврдили сјајну форму у којој се налазе, а поново смо видели различите стрелце на мечу, с обзиром да су погађали Игор Бубања, Алекса Дамјановић, Виктор Стојановић и Алекса Василић.

Бродарац – Црвена звезда 1:4 (0:2)

Стадион: „ФК Бродарац”

Судија: Филип Марковић.

Стрелци: Бубања (аутогол) у 66. минуту за Бродарац, а Бубања у 7, Дамјановић у 15, Стојановић у 56. и Василић у 57. минуту за Црвену звезду.

Жути картони: Јанковић, Пауновић, Секуловић.

Бродарац: Лончаревић, Ивковић, Пауновић (од 82. Вулин), Павловић, Секуловић, Трач, Михаиловић, Голубовић (од 82. Јанковић), Драшковић (од 62. Фрлог), Драгићевић (од 46. Захорец), Путеш.

Црвена звезда: Бекоња, Стојковић, Бубања, Стојановић, Ивановић, Манојловић (од 76. Маринковић), Костов (од 62. Тадић), Василић (од 62. Ђорђевић), Мишић (од 76. Љујић), Тошић, Дамјановић (од 62. Столић).

Пресинг црвено-белих кадета поново је донео много голова у мрежи ривала, а она је начета већ у седмом минуту када је Игор Бубања искористио сјајно изведен корнер Костова и постигао гол главом са ивице петерца. Акција из 15. минута у којој је Василић проиграо Мишића, а он након продора послао оштру лопту у средину за Алексу Дамјановића који је спремно чекао да реализује шансу, само је потврдила расположеност Николићевих ученика. Само три минута касније је Костов након одбитка покушао „маказицама“ да постигне погодак, али је Лончаревић био на месту и отклонио опасност.

Поново је креирао Костов, а играо се 56. минут меча када је из слободњака центрирао за Виктора Стојановића, а он рутински повећао предност. Свега минут касније је по десном боку пробио Мишић и у „трепавицу“ погодио Алексу Василића који се сјајно убацио из другог плана и закуцао лопту у мрежу немоћног Лончаревића. Ипак, домаћи су смањили резултат када је Бубања послао лопту у сопствену мрежу, те уписао други погодак на мечу.

The post Покер кадета против Бродарца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment