Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Најмлађа генерација 2016 пример старијима

Звездини дечаци рођени 2016. године, који репрезентују најмлађу селекцију у нашем клубу, су током претходних шест месеци учествовали на два шампионата, играли бројне турнире путем којих су селектирани играчи за будући период. Шеф стручног штаба Предраг Рогић се осврнуо на минули рад са малишанима.

Генерација 2016 је званично најмлађа у базним категоријама. Селектирали смо играче у септембру прошле године. Екипу сам преузео на пролеће у овој календарској години, где смо полако уз челнике Омладинске школе кренули са формирањем тима. Лаганим темпом малишане уводимо у такмичење, па смо тако учесници Летње лиге у Раковици, Фер плеј лиге и чувене Мини Макси лиге. Такође, такмичимо се са годину дана старијим играчима, што је веома изазовно за дечаке. Наступали смо током претходног периода на неколико турнира у Србији, а поред тога смо били учесници иностраног купа у Румунији – рекао је Рогић.

Циљ најмлађе Звездине селекције је да дечаци што пре уђу у такмичарски ритам.

Очекује нас градски турнир у Београду, путем којег ћемо се припремити за активности које нас очекују у зимској лиги. Циљ за наредну сезону је да таленат који дечаци поседују истакнемо још интензивнијим радом како би играчима наговестили која су очекивања испред њих кроз наредне године у Црвеној звезди – закључио је Рогић.

The post Иза југа Маракане – Најмлађа генерација 2016 пример старијима appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment