Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Петарда као позив за рушење светског рекорда

Фудбалери Црвена звезде су савладали Раднички из Ниша у осмини финала Купа Србије на стадиону „Рајко Митић“ убедљивим резултатом 5:0, а управо поменути меч је сјајна увертира за дуел против лучанске Младости. Утакмица 18. кола Суперлиге Србије је на програму у суботу од 16 часова, а црвено-бели ће имати прилику да сруше светски рекорд и нађу се испред Реал Мадрида са 122 утакмице без пораза на домаћем терену у националном првенству.

Првотимци нашег клуба су се након рутинске победе над нишком екипом пласирали у четвртфинале Купа Србије. Црвено-бели су били изузетно расположени, у прилог томе говори и чињеница да се пет различитих фудбалера уписало у листу стрелаца, а приказано издање је прави позив навијачима да у суботу дођу на Маракану и сведоче обарању светског рекорда.

Фудбалери Звезде су низ започели још 30. априла 2017. године, када су победили (2:0) Војводину головима садашњег првотимца Гелора Канге, као и Срђана Плавшића. До сада су играчи наше екипе везали 121 утакмицу без пораза на стадиону „Рајко Митић“ у домаћем првенству, а остварен је биланс од: 109 победа и 12 ремија уз гол разлику – 336:53. Наши првотимци ће имати шансу да у суботу остваре историјски резултат, престигну шпански Реал Мадрид, чији низ је трајао од 1957. до 1965. године и заузму прву позицију са серијом од 122 меча без пораза на Маракани, која је позната као неосвојива тврђава.

The post Петарда као позив за рушење светског рекорда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment