Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели допутовали у Виторију (петак, 20.30)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет допутовали су у Виторију у раним поподневним часовима где их у петак очекује утакмица 13.кола Евролиге против домаће Басконије.

Меч се игра од 20.30 часова у дворани „Фернандо Буеса“ у Виторији капацитета 15 хиљада места. Домаћи тим је у последњој рунди у драматичној завршници савладао Фенербахче, док су црвено бели по готово идентичном сценарију у тесној завршници поражени од Валенсије.

Екипа ће у четвртак увече тренирати у дворани у којој се игра утакмица, а обе екипе припремају се за овај меч у истим околностима уз размак од само 48 сати:

Очекује нас утакмица против екипе која је у серији победа и која има добар низ резултата. Ми за почетак морамо да се боримо за наредну утакмицу. Немамо пуно времена заправо тек „неколико сати због дуплог кола како би се и физички и психички припремили за наредни меч – рекао је пред пут у Виторију тренер црвено-белих Јанис Сферопулос.

Дејан Давидовац: – Очекује нас тешка утакмица, мало времена за припрему меча против Басконије која је у серији одличних резултата. Играју са пуно самопоуздања, добро, чврсто, и морамо физички да одговоримо на њихову игру, као и да боље отворимо меч него онај претходни – рекао је Давидовац.

Екипа се након дуплог кола враћа за Београд у суботу.

The post Црвено-бели допутовали у Виторију (петак, 20.30) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment