Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса – Завеса на јесен

Пред нама је последње такмичарско коло за омладинску и кадетску селекцију Црвене звезде, као и за наш развојни тим Графичар. Изабраници Ненада Милијаша и Слађана Николића у недељу одлазе на мегдан Чукаричком, док ће чета Марка Неђића угостити Нови Сад 1921 у понедељак. Дуеле ћете бити у прилици да посматрате уживо на програму Звезда ТВ.

Велики изазов је пред црвено-белим јуниорима, који ће у недељу од 10 часова гостовати екипи Чукаричког у оквиру заостале утакмице осмог кола Омладинске лиге Србије. Играчи Ненада Милијаша након две првенствене победе у добром расположењу путују на Цареву Ћуприју и стадион БАСК-а на мегдан другопласираној екипи на табели. У претходној рунди наш тим је славио против Бродарца, такође на страни, са високох 0:5, док је екипа са Бановог Брда је претрпела пораз од Младости у Лучанима са 4:0. У резултатском смислу, црвено-бели ће имати императив тријумфа у циљу што бољег ранга на табели пред одласка на зимску паузу, а последњу првенствену утакмицу наших омладинаца можете пратити уживо на каналу Звезда ТВ.

Идентичан задатак чека и кадете нашег клуба, који ће на исти терен истрчати од 12 часова и 30 минута против популарних “Брђана” у оквиру такође заостале утакмице осмог кола домаћег шампионата. Пулени Слађана Николића су убедљиво најефикаснија екипа у првенству уз фанстастичну гол разлику 71:13, а очекује нас дуел против екипе која тренутно заузима четврту позицију у Кадетској лиги Србије. Иза црвено-белих је победа над Бродарцем на Старом сајмишту од 1:4, док је Чукаричаки ремизирао против Младости на страни са 1:1 и тиме је “склизнуо” на табели. Веома интересантан меч кадетских селекција Чукаричког и Звезде можете посматрати на програму Звезда ТВ, као и на истоименом Јутјуб каналу.

Крај полусезоне очекује и Графичар, који ће у оквиру 20. кола Суперлиге Србије дочекати Нови Сад 1921 на теренима Омладинске школе ФК Црвена звезда. Иако је наш развојни тим пружао партије на високом нивоу, резултати нису у потпуности испратили најмлађу екипу у другом по рангу такмичењу у нашој земљи. Графоси су последњи дуел одиграли у националном купу против Партизана, где су “љубичасти” доживели пораз несрећно након пенал серије, док је Нови Сад изгубио од Инђије са 0:1. Последњи дуел екипе са Сењака у календарској 2023. можете пратити на програму наше телевизије у понедељак од 13 часова.

Распоред утакмица:

Недеља, 10 часова, омладинци – Чукарички – Црвена звезда
Недеља, 12 часова и 30 минута, кадети – Чукарички – Црвена звезда

Понедељак, 13 часова, ПЛС – Графичар – Нови Сад 1921

The post Најава преноса – Завеса на јесен appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment