Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бахар: Лепо је бити део историје, поносни смо на обарање светског рекорда

Шеф стручног штаба – Барак Бахар је изнео прве утиске након тријумфа (3:1) против лучанске Младости, али и обарања светског рекорда, с обзиром на то да је Црвена звезда 122 утакмице у низу непобедива на Маракани.

Данас смо постали светски рекордери, али смо се такође и вратили на прво место на табели, можда само на два дана, али је леп осећај. Није била лака утакмица, али смо проналазили решења и играли паметно. Млади фудбалери су ушли у игру и преокренули утакмицу, изузетно сам задовољан тиме. Добар је тренутак да наставимо у истом ритму и у среду – истакао је Барак Бахар.

Истакао је израелски стручњак задовољство због чињенице да је Црвена звезда данас успела да обори светски рекорд.

– Увек је лепо бити део историје. Хвала бившим тренерима, клубу, играчима, члановим стручног штаба, што су започели низ, а ми смо само наставили и поносни смо на чињеницу да смо успели да срушимо светски рекорд.

Говорио је стратег црвено-белих и о предстојећем дуелу Лиге шампиона.

Очекује нас другачија утакмица. Играћемо против Манчестер Ситија, можда и најбољег тима на свету. Морамо да искористимо добар тренутак, верујемо да ће стадион бити пун. Желимо да завршимо такмичење у групној фази са добрим резултатом – закључио је Барак Бахар.

The post Бахар: Лепо је бити део историје, поносни смо на обарање светског рекорда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment