Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездин новогодишњи караван обишао Херцеговину и Западну Србију

Новогодишњи црвено-бели караван је наставио свој пут кроз Србију како би обишао наше најмлађе чланове клуба рођене у 2023. години и поклонио им пакетиће.

Акција коју наш клуб спроводи изазвала је велико одушевљење и током трећег дана. Новогодишњи караван кренуо је од Краљева, преко ког се упутио ка Црној Гори, а последњи град који смо обишли у мини турнеји од три дана био је Чачак.

‌Звездине бебе су биле одушевљене Деда Мразом који се фотографисао са свим породицама и обрадовао дечаке и девојчице новогодишњим поклонима. Родитељи су истицали да су бебе учлањене одмах након рођења, као и да је то само доказ да је љубав према Црвеној звезди ствар кућног васпитања. У домовима наших навијача приметили смо много мотива са грбом нашег тима, сви чланови породица су носили црвено-беле боје, а одушевила нас је петочлана фамилија из Лучана која је била комплетно обучена у дресове нашег клуба.‌

Звездин караван је у данашњем дану обишао Требиње, Невесиње, Гацко, Ужице, Лучане, као и поменути Чачак, а већ сутра се сели у Нови Сад.

The post Звездин новогодишњи караван обишао Херцеговину и Западну Србију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment