Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоСпортско Друштво

Стојан Вујко изабран за потпредседника Џудо савеза Србије

Стојан Вујко председник Скупштине Спортског друштва Црвена звезда и председник Управног одбора Џудо клуба Црвена звезда на редовној Скупштини Џудо савеза Србије изабран је за потпредседника.

Одлични резултати које џудисти Црвене звезде у континуитету постижу на домаћој и међународној сцени, номиновали су Стојана Вујка за ову важну функцију.

Желим да честитам Стојану Вујку на избору као и да честитам свим клубовима у Србији јер не може да се прави јак Савез без јаких клубова. Још једном смо показали да из године у годину напредујемо а о томе говори број освојених медаља на светским и европским такмичењима. Посебно бих истакао број олимпијских норми које имамо – рекао је после редовног заседања Скупштине, Иван Тодоров, председник Џудо савеза Србије.

Лига шампиона одржана у Београду једна је од најбоље организованих у историји Европске џудо уније.

Пресрећан сам јер смо пре дванаест година почели да развијамо клупски спорт. Морамо да се похвалимо најбољом организацијом Лиге Шампиона. Пре свега желим да честитам ОЏК Београду који је био први у Европи као и Џудо клубу Црвена звезда који је била трећа и тиме освојила седми трофеј у претходних дванаест година. Честитао бих и женским клубовима, Џудо клубу Пролетер из Зрењанина и Џудо клубу Црвена звезда у женској конкуренцији који су били пети. То представља још један одговоран однос, заиста имамо улагања и у мушки и у женски спорт и следеће године очекујемо од женског спорта да претекне мушки. Моја искрена жеља је да нам девојке буду боље. Много нам је значајно да развијамо и мушки и женски спорт у џудоу– закључио је Иван Тодоров.

The post Стојан Вујко изабран за потпредседника Џудо савеза Србије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment