Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Борха: „Атмосфера је сјајна“

Кристијан Борха
Кристијан Борха
Кристијан Борха

Стрелац предивног поготка у мечу 19. кола Јелен Суперлиге против БСК-а, играч који се налази под сталним притиском, Кристијан Борха, у разговору за „Новости“  изјавио је да му је лакнуло после датог гола и да је захвалан навијачима због подршке:

„Пао ми је камен са срца, било ми је заиста непријатно због силних промашаја. Одмах сам потрчао Робију у загрљај, да бих му се захвалио на поверењу. Честитао ми је, мислим да је лакнуло и њему. Осећам и велику подршку навијача, целе сезоне су уз мене, иако нисам увек био на висини задатка. Најбољи су на свету!“, рекао је Борха и додао да је атмосфера у екипи сјајна као и да се нада голу у дербију:

„Атмосфера је сада сјајна, појачали смо се младим момцима који су жељни доказивања. Право је задовољство играти с њима и верујем да ћемо победом у дербију добити нову дозу самопоуздања пред наставак борбе на два фронта. Очекујем да ћу ући у серију погодака. Волео бих да будем стрелац и на „ел класику“, али ипак, важно је само да Звезда победи. Играмо доста добро у првенству, вратили смо се у игру за титулу после само четири кола. Идемо корак по корак, меч с Партизаном у Купу сада је најважнији.“

Повезане вести

58 comments

Nenad мар 19, 2012 at 21:58

Vamos Borha, vamos Borha BRE!!!

Reply
mariogotze мар 19, 2012 at 19:55

nedaj Boze da vidi komentare :)))

Reply
Alex Krycek мар 19, 2012 at 19:41

more Borha, ne jedi ono sto se ne jede, vec poradi na realizaciji…decko ima problem u glavi, ne u nogama

Reply
Petar мар 19, 2012 at 17:35

Ako das gol u derbiju, i dobro odigras, veruj mi sve ce biti zaboravljeno!

Reply
Mare мар 19, 2012 at 16:24

Borivoje, mister promasaj ali i dalje ga zele 😀

Reply
Anka мар 19, 2012 at 15:55

Ja nijednog trenutka nisam sumnjala u tvoj kvalitet, i dalje stojim pri tome da kada bi igrao na poziciji poluspica da bi onda bio pravi. Imas kvalitet da i kad ti ne ide ne forsiras kao Kaludjerovic , ne otimas saigracu loptu da bar iz penala das gol, vec si pozrtvovan za svoje drugove na terenu, imas gomilu asistencija, u kretnji povlacis po dvojicu iz odbrane a to sto nasi pojedini slabo koriste (vidim da su poceli u zadnje 2 utamice) to je druga prica. A imao si promasaje Boze sacuvaj neponovilo se. 😀 Sve je stvar psihe a kroz tvoju proslavu gola (trci covek tamo vamo ne mozes ga uhvatiti ko muva bez glave) videlo se koliko ti znaci, i mislim da tvoja serija tek krece. Mozda gresim, al retko kad gresim.

Reply
Asamoa мар 19, 2012 at 16:42

A gdje ne forsira, sutira iz svake moguce pozicije, bez gola naravno. I uzimao je loptu Kadu-u protiv Smedereva da on suta penal pa je Prosinecki reagovao.

Reply
Anka мар 20, 2012 at 09:01

Pa izvini sutira iz svake moguce pozicije, kad ima otvoren prostor za sut ili ima toliko prostora da odigra jedan na jedan i otvori sebi prostor za sut, ako se nasi vezni igraci povlace na stranu po bokovima i povlace nekolicinu igraca koji su sabijeni. Da neces moda kao Kaludjer, nabije ko noj glavu u zemlju vozi vozi do gola ako ga se nadje u totalno nemogucoj poziciji onda dodaje saigracu na kojem se nalaze trojica, ili sto dalje od svoh mesta, koliko je samo promasaja imao. Pogledaj nacin kretanja Borhe i pogledaj nacin kretanja Kaludjera, ali ne kao pojedinca nego unutar svake akcije gde su saigraci oko njega. Borha ima minimalne greske, u prethodnoj utakmici sa Smederevom nije dao gol imao je promasaje ali je zato otvarao prostor svojom kretnjom za Lazovica i Mikica, sto je po meni nekad bitnije nego da vozis voz na terenu i nevidis saigraca. To sto je Kaludjer davao po 15golova saberi sve njegove promasaje u Zvezdinom dresu i nelogicnosti pa stavi u odnos sa postinutim golovima. Ima ih trostruko nego sto je golova dao! A za tvoju informaciju fudbal je kompleksna igra i ne mozes gledati pojedinca sta radi samostalno vec moras da ukljucis sve aktere utakmice i nacin kretanja drugih oko njega, pre svih saigrace. P.S. Da neko ne pomisli da se nas svoje svadjamo, vodimo samo diskusiju. Pozz

Reply
Fan мар 19, 2012 at 15:41

Kritikovao sam Borhu mnogo ove godine… Bicu i ja jednom optimista …- …2 gola u derbiju!!!

Reply
NRA мар 19, 2012 at 15:07

Ne postoji igrac koji moze da mi pojede ovoliko dzigericu al da mi je ipak na neki nacin simpa…. NAPRED BORIVOJE 🙂

Reply
STARA ŠKOLA мар 19, 2012 at 14:56

Zasad je vrlo neefikasan, a ima ogromnu podršku i navijača, i Robija. Ima, takođe, strašnu minutažu, možda i najveću(uz Bajka). Ako reši ovo polufinale-biće legenda. Nije on juče došao u klub, pa se razigrava, došao je pre godinu dana. Za nekog ko igra sve utakmice-slab je učinak. I te golove koje je dao, samo je onaj u kupu bio presudan, svi ostali su dati na 3:0! Koliko je pljuvan Kaluđer, a dao je triput više golova?! Ja, lično, gotivim Borhu, ali je Zvezda iznad svih.

Reply
pera мар 19, 2012 at 16:54

doneo je i neresen rezultat u uzicu

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) мар 19, 2012 at 14:54

Borha moze da bude koristan za ekipu ali mora pametnije da igra.Ne treba da trci levo-desno i da se vraca nazad do sredine terena da bi primio loptu.Ako se vrsi presing,mora da krenu bar 3 igraca a ne samo Borha i onda ispadne da ga sevaju.Mogao bi da se zagradi u njihovom sesnaestercu i da asistira.To je ono sto se moze ocekivati od njega,a gol ako da bice odlicno.Mada bi ja Kasalicu od pocetka jer ima brzinu,mogao bi da pobegne i da gol-dva.Napred Zvezdo

Reply
Berane cg мар 19, 2012 at 14:34

Krenuce ga golovi.Sto se Kasalice tice,spreman je za 90min.

Reply
bata011 мар 19, 2012 at 14:27

Moju podrsku imas,a ako das grobarima gol, bices kralj i ne moras vise ni jedan do kraja ugovora sa Zvezdom

Reply
Mimi мар 19, 2012 at 14:16

ajde Borivoje 😀

Reply
Igor мар 19, 2012 at 14:08

Meni nije jasno cime je Borha zasluzio da ima toliku podrsku? Zbog jednog gola od 10 pokusaja? Borha u derbiju nece dati gol, jer jednostavno covek nezna da pogodi. U svakom klubu gde je igrao, davao je jako malo golova. Borivoje treba da odmori na klupi, i da uci od Kasalice kako se igra.

Reply
Aleksandar мар 19, 2012 at 14:13

To takozvano “Robijevo poverenje“ ce nas skupo kostati.

Reply
Mimi мар 19, 2012 at 14:29

ne daje on golove,ali nam dosta znaci jer je jaku duelu mnogo,zna da se zagradi da proigra nekog…to je ono sto Robi trazi od njega…naravno i golove,ali bice i golova samo da se Borivoje raspuca 😀

Reply
Igor мар 19, 2012 at 15:19

Ta prica je za malu decu. Ima 5 stoprocentnih sansi, i sve promasi. I kao nisu bitni golovi… nisu bitni. Borha doprinosi igri, ali protivnickoj. Nema realizaciju, usporava svaki napad, i nemoze kontru da istrci jer je najsporiji igrac u Zvezdi. Dokle smo mi dogurali da nam napadaca igra Borivoje jer „zna da zagradi i da saciva loptu“…

Reply
milos мар 19, 2012 at 19:28

Ako nam treba neko da zagradi loptu i sacuva je onda da pozovemo Bogica Popovica da se vrati iz penzije. Ako se secate igrao je za Hajduk sa Liona.

Борхааааа мар 19, 2012 at 14:03

Звездина Хаубица !!! 😀 Отреси те на дербију!!!! Само чувај гузу од Иванова.. 😛 hahaha 🙂

Reply
czvpop мар 19, 2012 at 18:39

Mozda je bolje da Ivanov cuva od njega, ovakvog lava jos sigurno nije probao… 🙂

Reply
milos 90 мар 19, 2012 at 13:58

mislim da sve ono sto je ispromasivao da ce dati u sredu 😀 dace Bog AJDE BORHA<BORIVOJE BORO NABIJIM IM GOL I ZAPUSI USTA SVIMA KOJI MISLE DA NISI ZA ZVEZDU!!!!!!!!!

Reply
Delija Loznica мар 19, 2012 at 13:57

Atmosfera jeste,ali ti nisi.Ide sto dalje.

Reply
Mare мар 19, 2012 at 13:48

Nasmejao sam se kada sam video komentar tipa :“ Sava Lesic ce pre dati gol nego Borha“ BORHA IMAS MOJU PODRSKU, POKAZI DA VREDIS ! AJMO AJDE SVI U NAPAD

Reply
Aleksandar мар 19, 2012 at 13:22

Prvo, pravi navijaci zvezde te ne podrzavaju. Drugo, na derbiju ovaj panj ima da nas unisti, a to se u fudbalu uvek kazni sa golom protivnika. Ako on bude starter, ja vise nisam optimista. A vama svaka cast. Jedna izjava, jedan gol i opet vam je bog. Shvaticete tek kad je kasno.

Reply
Darko мар 19, 2012 at 13:44

A ti si pravi navijac??? SRAM TE BILO OVAKVOG KOMENTARA!!! Medju zvezdasima ne sme da bude podele na „prave“ i „krive“ navijace! Svi treba da budemo jedno, da zajedno navijamo i da ponesemo igrace do pobede! Ako kojim slucajem pobeda izostane, a igraci daju sve od sebe, ja im sigurno necu zvizdati vec aplaudirati. Ali da ne prejudiciramo stvari, MARAKANA MORA DA GRMI!!!

Reply
Aleksandar мар 19, 2012 at 14:12

Darko, blago nama. Tebi je dovoljno da daju sve od sebe, jos ces im aplaudirati ako izgube. Jbt. sta smo mi ? Rad, Borac ili OFK Beograd? A podele medju navijacima ima vec otkad ja znam za zvezdu. Postoje ti kojima Prosinecki stoji iznad zvezde zato sto je legenda i ti objektivni koji hocu samo dob ro zvezdi.

Reply
Marko мар 19, 2012 at 14:52

@Aleksandar, realisto jel zelis dobro zvezdi tako sto zelis podelu navijaca, zelis da se mi podelimo kao oni sitni? ako ti se svidja podeljena tribina idi kod onih sitnih i ne mraci vise, svaku vest prokomentarises i pljujes po necemu u nasem klubu. Ja od tebe jos nisam video neki pozitivan komentar. Idi bre na neko drugo mesto pa sej svoje nezadovoljstvo! ako imas problem resi ga, nemoj da se praznis na Zvezdi!

Reply
Aleksandar мар 19, 2012 at 15:18

Ja ne zelim podelu navijaca jer ona vec odavno postoji. Ja imam pravo da iznesem svoje misljenje. Sta, meni treba sve da se svidja? Uostalom imam ja i te “pozitivne komentare“ samo ih ti nisi video.

NemanjaS90 мар 19, 2012 at 13:54

A ti znas vise od coveka koji je bio Evropski sampion, igrao za Real, Barsu…?

Reply
Igor мар 19, 2012 at 14:00

A Robi zna sve najbolje? Zato smo na polusezoni imali -10, a Pizon je sa duplo losijom ekipom imao +5. Ali, niko nesme da kritikuje Robija, jer je to jeres, ili si odmah optuzen da si grobar ili slicno….

Reply
ShoNe мар 19, 2012 at 14:34

Pizon se dokazao kao trener i nemojte ga vise pominjati, ja kad pomislim kako se igralo za vreme Pizona dodje mi da puknem. A Pizonovih +5 bi se brzo istopilo, vec je bilo pocelo sa otapanjem zato i jeste oteran, a igra je bila smesna, u rangu igre Radnickog iz Kragujevca.

Reply
Igor мар 19, 2012 at 15:22

Prvo, Pizonovih +5 se istopilo na +3, pa je oteran, i Dostanic je zatim izgubio dobijenu titulu.
Drugo, Pizon nije imao igrace da igra lep fudbal, ali je zato igrao na rezultat.
Trece, igra nam je tada bila smesna isto koliko i sada kada se nasi stoperi dodaju sa Bajkom, i tako „dominiramo“.

milos мар 19, 2012 at 19:38

Kod Pizona je igrao Tutoric, Brigel, Blazic, Bogdanovic…ocaj igraci i bili smo tu gde jesmo. Ne volim Pizona, mislim da je glup katastrofa, ali ne mogu da osporim da smo bili prvi i da je oteran, a ne mozes ni ti, ma koliko ti neko bio simpaticniji. Robija obozavam, ali za ovo vreme koje je u klubu sam uvideo da nazalost ne radi dobro, jer je taktika lako citljiva, a da je to tako videces u avgustu. Mi ne znamo da igramo takmicarski fudbal, a da ne pricam da je recept za Zvezdu samo odigraj presing na nasoj polovini i kraj, jer mi igramo sa tri, a ne pet igraca u sredini, jer su ova dvojica prakticno odesecena.

milos мар 19, 2012 at 19:31

Bas tako! Covek ne zna da da gol i kraj!

Reply
Nikola мар 19, 2012 at 13:22

Ako munes 2 komada u sredu sve ti je oprosteno :)…

Reply
Vladimir мар 19, 2012 at 13:45

Ma kakva 2….može i jedan samo da više ne promašuje 😀

Reply
MARKO мар 19, 2012 at 13:22

e kako me nerviraju ovi licemeri koji sad kao“svi verujemo u tebe borivoje…“ i slicno a dok traje mec svi ga pljuju….

Reply
Igor мар 19, 2012 at 14:21

Tako je. Recimo, ja sam ga i ranije pljuvao, a i sada ga pljujem 🙂
Jedan gol od 7 sansi nemoze da promeni moje misljenje. Borha je NULA od igraca.

Reply
milos мар 19, 2012 at 19:39

Mozda nije nula, ali sigurno ne zna da da gol!

Reply
M.V.P мар 19, 2012 at 13:02

Verujem u tebe Borivojeeee…

Reply
nikobellic мар 19, 2012 at 12:52

ako nas razocaras u sredu, naj… si 🙂

Reply
NemanjaS90 мар 19, 2012 at 12:48

da ima malo bolju realizaciju bio bi ubedljivo najbolji spic u ligi. Nema veze, Borha ima moju podrsku!

Reply
Dux мар 19, 2012 at 14:32

‘da ima bolju realizaciju Borha bi igrao za Celzi’..to su reci jednog novinara sportskog zurnala… 😀

Reply
marv мар 19, 2012 at 18:20

a oni su poznati po dobrim komentarima

Reply
milos мар 19, 2012 at 19:39

A da baba ima…

Reply
nele мар 19, 2012 at 12:33

Borivoje red je da ga das na derbiju 🙂

Reply
Dusan81 мар 19, 2012 at 12:31

Iako mi je kidao zivce mnogo puta , mislim da treba svi da ga podrzimo

Reply
ReD мар 19, 2012 at 12:28

ja i dalje mislim da on nije za Zvezdu….

Reply
ahaha мар 19, 2012 at 12:26

Kralj !

Reply
nnananaanannana мар 19, 2012 at 12:24

a u sredu na kraju utakmice bice Borhaaaa OOoooOOOOO !!!
Borha OOooOOOOooOOOO !!!!

Reply
Dijabola мар 19, 2012 at 13:09

Daće bog!

Reply
Nesha мар 19, 2012 at 12:21

Pa kad nema više Vilote da vam crta u svlačionici 😀

Reply
NRA мар 19, 2012 at 15:07

Slatko si me nasmejao care 🙂

Reply
Nesha мар 19, 2012 at 19:46

Meni bilo najjače na utakmici sa Renom, na poluvremenu kaže neki lik ispred mene : ‚‚Šta mislite, jel im crta Vilota sad u svlačionici?“ 😀

Reply
ДС 1989 мар 19, 2012 at 12:15

Један је Кристијан Борха, Кристијан Бооооорха! Ајде Борко закуцај га у среду!

Reply

Leave a Comment