У Медија центру ФК Црвена звезда, Спортско друштво одржало је редовну Скупштину. На дневном реду нашло се пет тачака, а главна тема данашњег заседања била је усвајање новог Статута, који је требало усагласити са одредбама новог Закона о спорту.

Скуп је отворио председник СД Петар Шкундрић.

– Драго ми је што имам прилику да вас поздравим на овај, за нас Звездаше посебан дан. После јучерашње победе у вечитом дербију, нисмо могли да одаберемо боље време за одржавање Скупштине. Сигурно да је овај тријумф фудбалера велики подстрек за све нас, да радимо још боље и јаче. Назире се побољшање у свим клубовима у оквиру Спортског друштва, а то је оно што је најбитније.

Шкундрић се осврнуо и на финансијско стање.

– Ситуација није сјајна, али тако је у целом друштву. Боримо се да обезбедимо егзистенцију из дана у дан. У овом тренутку радим на томе да доведем генералног спонзора који ће нам омогућити да несметано егзистирамо. Тешко је дати јавно обећање, али верујем да смо близу реализације и да ће почетком маја све бити завршено.

У раду Скупштине учествовала су 52 делегата, а сви су били једногласни у доношењу одлука. Нови Статут је усвојен, а већих промена неће бити. Одредбе су усклађене са Законом о спорту, па је тако у року испуњена обавеза према држави. Једина значајнија новина је да ће од сада Скупштина бирати генералног секретара. Звездаши су такође усвојили и завршни рачун за протеклу годину.

Од данас ће УО нашег друштва бити јачи за Небојшу Човића. Председник кошаркашке секције ће у овом телу заменити досадашњег члана Мирка Павловића.

Подели

Коментари

6 Коментарa на "Редовна Скупштина СД усвојила нови Статут"

avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
најновијим најстаријим највише гласова
Обавести ме о
AleksandarSM_91
Гост

Sta mislite da li je istina da ce COCA-COLA biti novi sponzor FK? I koliko sam cuo jos jedna kompanija…Inace Coca-Colu imaju samo najveci svetski klubovi.. smile

fringe
Гост

SD sta je sa rukometasima?

Ariljac
Члан

Aj nek dodje taj sponzor da glodari konacno umru od kompleksa!!Mozda i Zvezda profitira od ove predizborne kampanje! grin

Anka
Гост
gospodine Skundricu, o.k. je to sto ste usaglasili statut sa novim zakonoma ( po meni taj zakon je delimicno o o.k.), ali reci te mi samo kako mislite da izvucete klubove koji nisu u krizi vec teskoj dubiozi! Ja lepo predlazem da sad kad je i zvanicno Covic postao clan, lepo napravite neki vid kriznog staba, na kome ce se ustanoviti sledece tacke: 1. koliko broji klubova nase sportsko drustvo 2. koji klubovi su vazni za SD (nije bitan kvantitet vec kvalitet – u smislu dostojnog predstavljanja Crvene Zvezde kako u domacim tako i inostranim takmicenjima) 3. sagledati sve te… Опширније »
Ariljac
Члан

Lepa analiza i predlog koji nekome neodgovaraju na ovom sajtu. wink Al oni su u teskom kompleksaskom stanju.. grin

Anka
Гост

dadada, samo se mi pravi navijaci necemo obazirati na kompleksasi. grin