Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Ватерполисти пред Београд

Пулени Дејана Савића вредно раде како би се што пре вратили у форму у којој су били до првог дербија. После тог меча као да је неко омађијао наше момке. Међутим, сви се надамо да ће тешким и вредним радом наш тим под вођством великог Декија Савића, наћи прави пут до своје форме која их је красила до тада. И док се у ватерполо свету прича о Суперлиги која би могла да буде јача од саме Лиге Шампиона, наше момке интересује само наредни меч са „Београдом“.

У првом мечу на Ташмајдану, наш тим је славио резултатом 7:4, што је била прва наша победа у овом првенству. У другом колу Купа Србије смо славили 11:3.  Своје мишљење за наш сајт о предстојећем дуелу изнели су браћа Страхиња и Виктор Рашовић, чији заједнички интервју ћете имати прилике да прочитате ускоро на нашем сајту.

Страхиња Рашовић: „Поштујемо противника, улазимо у меч са дозом респекта али настојимо на томе да пружимо наш максимум и одиграмо најбоље што умемо. „Београд“ није слаб противник и не сме бити опуштања ни у једном моменту, што због исхода утакмице, што због нас самих јер смо млада екипа и требамо да научимо да сваки меч играмо свом снагом, без обзира на то ко је са друге стране базена„.

Виктор Рашовић: “ Београд је увек незгодан противник, то показују на сваком мечу, против најјачих екипа. Ућићемо максимално озбиљно и концентрисано у утакмицу и мислим да само таквим приступом бодови остају на 25.Мају!„.

Меч између ватерполиста Црвене звезде и Београда игра се данас од 19:45 на базену СЦ “ Милан Гале Мушкатировић“.  Ко има времена после Борца правац на Дорћол да подржимо наше момке када им је потребно. Јер ако је неко то заслужио ове сезоне, онда су то наши ватерполисти!

Повезане вести

1 comment

Slavko Stankovic мар 24, 2012 at 19:03

ajmooo pokazite da ste super

Reply

Leave a Comment