Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Пешић: „Не волим када смо задовољни разликом“

Светислав Пешић, фото "Новости"
Светислав Пешић, фото "Новости"
Светислав Пешић, фото "Новости"

Четврти пут у овој сезони пао је Хемофарм, а Црвена звезда је уписала прву победу у КЛС. Ипак, тренер нашег тима Светислав Пешић није био претерано задовољан игром својих изабраника, а прокоментарисао је и 12 промашених слободних бацања наших кошаркаша.

„Вежбали смо слободна бацања.. Дошли смо до 60:45, као производ добре одбране, контранапада и отворених шутева, а онда смо се задовољили. Не волим то, морамо да завршимо утакмицу у истом ритму, али не мислим да треба понизити противника. И судије су мало вежбале, као на почетку Јадранске лиге. Суђење није било лоше, али су мало превише тренирали. Судије морају да заврше утакмицу пуном снагом, а екипе да воде рачуна о својој игри“, истакао је Пешић а објављују „Новости“.

Додајмо да ће Бојан Поповић, који је изашао 13 минута пре краја због повреде, брзо да се врати тренинзима и неће одсуствовати са паркета обзиром да повреда није била озбиљније природе, међутим стручни штаб није желео да ризикује јер је имао повољан резултат. Одлично је искусног бека одменио млади Цветковић, који је уписао 11 поена и показао поново о каквом таленту је реч.

Повезане вести

5 comments

milos мар 24, 2012 at 11:07

Zivele Delije i njihova ljubav prema klubu. Gde su sad da se jave oni koji su ih branili kada je nas nekolicina pisala da oni ne dolaze, ne zbog toga sto ne podrzavaju ABA ligu, vec zato sto zele „svoj deo kolaca“

Reply
deki мар 24, 2012 at 12:45

Apsolutno tacno!!!

Reply
Istina мар 24, 2012 at 13:35

poslednji put da objuasnjavan na lep nacin.
u sredu je bila utakmica , cisto informativno pripreme za tu utakmicu su krenule u nedelju jos ( to vi indijanci ne znate naravno zato sto vasa ljubav traje tih sat i po vremena a onda kud koji mili moji). potom sama utakmica i slavlje pa onda danas opet utakmica, verrovali ili ne mi imamo poslove,obaveze,fakultete i skole za razliku od vas besposlicara koji po ceo dan filozofirate i trujete po internetu. Ko vas je sprecio da skupitr 30 ljudi i odete i navijate juce? Niko ali vi prosto nemate to,vi hocete da dodjete na gotovo i onda jos zakerate i trujete.
I ne samo to nego ljude koji su dali sve zvezdi za razliku od vas koji joj dajete sat i po vreman na dve nedelje nazivate placenicima i kriminalcima a povrh toga to smete da uradite samo preko interneta jer ste naravno najobicniji isfrustrirani misevi.

Reply
josif мар 24, 2012 at 11:01

Samo cu jedno da kazem!Ovo sto se desava sa KK ove sezone nelici na nista,pojacanja nismo doveli sad kada je Partizan najslabiji u zadnjih 15 god a mogli smo sa dva dobra igraca da im uzmemo dva trofeja i da prekinemo njihovu dominaciju.Mogu sve i svasta da pricaju iz uprave ali da nema para za 2 igraca cisto neverujem.Ovo sto smo morali da trpimo sa „igracima“poput Lazica,Subotica,B.Popovica,Milutinovica to nije za pricu,tome se svako ko imalo razume kosarku ne smeje nego sazaljeva.Nisam verovao da Kari moze da prihvati da vodi ovako limitiranu ekipu ali vidim da lepa kinta uz klupa njemu drage Nemacke zavrsila posao.Prodje jos jedna sezona u borbi za opstanak u jedinoj ligi preko koje mozemo da vidimo evropu,necemo je videti ni trecu godinu zaredom jer nista ni od toliko zeljene vajld-karte bar je tako reko g-din Ristovic koji je obecao veliki projekat kojim cese Zvezda vratiti tamo gde je pripadala,po tome sta je uradio i koga je doveo(Tu Covica ne amnestiram nikako)valjda je mislio da se Zvezda vrati tamo gde je pocela na betonu ispod malog kalemegdana.Sve u svemu jadno i bedno,o ovima sto nedolaze na utakmice nebih trosio reci,u predhodnim komentarima sam dovoljno rekao,oni su jadni da jadniji nemogu biti.Pozz.MKD

Reply
Dzozinjo_91 мар 24, 2012 at 17:22

ajde vise i ti i tvoji komentari…svi su glupi samo si ti pametan…Covjece Pesic je lijepo rekao da je ovo sezona selektiranja i da sluzi da se vidi ko moze a ko ne moze…I ja sam bio zato da se dovedu par dobrih igraca sad pred superligu, ali s druge strane da li nam neko garantuje da cemo uzeti titulu s eventualnim pojacanjima…dosta smo mi ispadali glupi…Samo se sijeti sta je bilo u proslosti kad su se dovodili „veliki“ igraci i kad se pravila „evropska“ Zvezda i dokle nas je to dovelo…Slazem se da se trebalo vise uraditi ove sezone ali sam isto tako siguran da cemo sledece godine napraviti neuporedivo jacu ekipu koja ce biti konkurent za trofej u svim takmicenjima…I daj covjece malo optimizma, nemoj toliko da pljujes i da mracis…Pozzz

Reply

Leave a Comment