Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Црвена звезда – Борац Чачак 2:0 (0:0)

Фудбалери Црвене звезде су наставили пролећну серију победа, која је сада на бројци шест, након славља у 20. колу над Борцем из Чачка од 2:0 (0:0).

Роберт Просинечки је измешао „карте“, био принуђен да изведе састав без Миливојевића и Борхе, али је и пружио шансу неколицини резервиста, међутим то се није много осетило у игри нашег тима. Добро је почела наша екипа овај сусрет, имала неколико лепих прилика, међутим сигуран је био на голу гостију Бабаљ. Како је протицало прво полувреме, тако су и спласнули напади црвено-белих, те се на одмор отишло без голова.

На полувремену је Роби убацио у игру Кадуа уместо повређеног Микића, Вешовића повукао на место десног бека а Лазовића вратио на десно крило. Ова рокада нашег шефа струке донела је и победу нашем тиму, иако нисмо најбоље отворили други део игре – без правих прилика, са свега неколико удараца ка голу Бабаља са дистанце, снажних, али недовољно прецизних за голмана гостију.

А онда је Каду узео све у своје руке – прво је у 70. минуту сјајно упослио Лазовића на петерцу за вођство нашег тима, а потом у финишу предриблао чувара и лагано сместио лопту иза леђа Бабаља. Гости су покушавали да узврате нападима тек у последњих 15-так минута, међутим то је било веома сабо и без реализације. У финишу су остали без Продановића који је добио други жути, односно црвени картон, те нису могли да се носе ни на који начин са нашом екипом.

Наш тим је сјајно завршио мини-серију утакмица у систему среда-субота са шест победа из шест сусрета, те сада следи недељу дана паузе, све до гостовања Хакдука из Куле на Маракани следећег викенда у 21. колу Јелен Суперлиге.

Црвена звезда – Борац Чачак 1:0 (0:0)

Стадион: Црвене звезде.
Судија: Дејан Сантрач (Павлиш).
Посета: 26.234 гледалаца

Стрелци: Лазовић у 70.  и Каду у 89. минуту.

Црвена звезда: Бајковић – Микић (Каду), Максимовић, Тошић, Петковић – Димитријевић, Лазовић (Пашеко), Евандро – Вешовић, Милуновић – Касалица (Мирић).

Борац Чачак: Бабаљ – Миличић, Радановић, Маслаћ, Живковић – Станић, Продановић – Јеремић, Живановић, Зоћевић – Кнежевић.

Повезане вести

175 comments

Sloba мар 25, 2012 at 17:50

Jel zna neko sta je bilo sa igracem borca koji je povredjen napustio teren, ja sam cuo negde da je polomio nogu!???

Reply
zvezdajenajjaca мар 25, 2012 at 10:47

ocajna igra, robi ima vise srece nego pameti
dobili smo derbi uz dosta srece, ali realno igra je nikakva, u evropi nemamo sta da trazimo, napunice nas svako ozbiljna, pa nama su dominirali vukic i babovic, igraci koji su ispali od samroka

juce nismo mogli da se sastavimo, pre svega smo uzasno lose trcali, kao i jesenas,
trebace ovde jos dosta pojacanja , bar 4,5 na leto, a revans u kupu bi lako mogli da puknemos a 3,4 gola razlike, ako se ne uzmmo u pamet
drago mi je zbog pobede u derbiju, ali kad se oladila glava, sve je isto

borha nam je skoro ceo tim, mi smo bez njega smejurija

Reply
Anka мар 25, 2012 at 13:12

Izvini majstore o cemu ti pricas???
Ajde da se osvrnem na utakmicu sa Borcem: Pored istrosenosti nasih momaka, jako je tesko igrati protiv ekipa koje igraju klasican bunker svih 90minuta, tacnije zadnja linija odbrane nalazi im se na petercu, i nemoguce je nekom zescom kretnjom razbiti, jer bi time olaksao posao protivniku u kontrama i polukontrama (odnosno igraci bi izdusili tako da ne bi nista odradili u odbrani a u napadu pogotovo, koliko puta smo prosle sezone tako srljali pa su nas i kvazi timovi dobijali). Drugo, tradicionalno Borac je uvek bio neugodna ekipa i nama i glodarima, uvek su se branili 90 minuta i jedva gubili (1;0, 2:1, 2:0, retko kad su primali vise od dva gola). Trece, nasim momcima treba da odas priznanje igramo u dve nedelje pet utakmica Vikend-Sreda, sto realno za nase uslove je to ekstra pet pobeda (A sta su glodari uradili svi znamo). U ostalom kroz ovih pet utakmica Robi je tako dobro izmesao karte da ima mnogo realniju sliku na koga ozbiljno moze da racuna kako u nastavku sezone tako i za sledecu sezonu. Ogranizacija nase lige je toliko smesna da je suvise govoriti sta bi znacilo za nase klubove da stalno igraju u tom ritmu za kasnije evropske utakmice, znaci problem je u sistemu organizacije nase super lige.
Cetvrto, ajde da se osvrnem na derbi. Prosle sezone (cele) isli smo u napad, napadali, grobari se branili i davali golove iz polukontri i kontri (Dijara, Morejira, Tijego, a neki golovi idu na dusu direktno nasim stoperima). Sad se sve to preokrenulo, i Robi i tim je iskusniji za te derbije (zaboravila sam da napomenem da smo menjali skoro po citav tim i da je u prethodnim derbijima bilo vise od 5 debitanata i sad ih je bilo 4 u prvom i jos dva u drugom – debitanti zamenili debitante)! Imali smo iskusne Mikica, Kadua, Evandro, Tosic na zalost nije odradio posao kako treba, mladjanog Mijaliovica. Odigrali smo po sistemu „prividno se branimo“ a to znaci da nam je zadnja linija bila na rastojanju od 20 do 30metara od naseg gola, dok su igraci iz napada na samoj sredini tj. desetak metara u polju protivnika (gledajuci od centra) igrali presing, kad smo dali gol branili smo se i strpljivo isli u napad, nismo se branili na 5 metara od naseg gola vec nasa zadnja linija najblize je bila na 20metara od gola kad su grobari isto iz nasih gresaka stvarali sanse (Tosic je u tri situacije napravio kardinalne greske koje su mogle skupo da nas kostaju). Ti kazes Vukic i Babovic su bili opasni, po cemu? Ako smatras da igrac koji predribla trojicu igraca i pravovremeno uposli svog saigraca u sesnestercu to je ok, ali ova dvojica tako nisu igrala. Nadam se da ima i snimak derbija na You Tube pa pogledaj laganica. Nasi su takticki nadigrali grobare, jer tehnicki jos uvek ne mogu da se nose sa njima to je realnost, ali gledajuci Milunovica, Milivojevica, Evandra, i Borhu onda smo i mi dobili resenje na tom polju (u par navrata smo bas bili opsani) samo bolja uigranost i bicemo ekstra. Sto se Evrope tice to cemo tek videti. Pojacanja nam trebaju mozda 2 ne treba da gomilamo igrace, ovo sto je Robi doveo je ekstra i treba ih uigrati, a licno treba da pojacamo odbranu i mozda zadnji vezni, a neke sa tih pozicija prodati. I sto se mene tice ne treba nam novi sportski direktor vec tu ingerenciju u potpunosti prebaciti na Robija, kao sto je ucinjeno po odlasku Adzica, to pokazuje tvrdnju da u evropskim klubovima trener mora da odlucuje o dolasku i odlasku igraca jer samo on zna kakav profil igraca mu treba za njegovu filozofiju fudbala.
Eto toliko od mene, pozz.

Reply
Djoksonidis мар 25, 2012 at 10:11

Jesu, parkirali su autobus juce u odbrani.. ali kad Zvezda krene prema severu da napada ni tramvaj-Spanac im ne bi pomogao 😎
P.S. Dolazi nam Kula za 6 dana

Reply
Anka мар 25, 2012 at 12:41

Xaxa tramvaj Spanac, toga se nikad ne bih setila! Svaka ti je na mestu majstore! samo falio borha da demolira Spanca! Ma super je i ovako! 😀

Reply
Anka мар 25, 2012 at 09:04

Dobri su momci stvarali su sanse moglo je da bude opet 4:0, ali ima i nekih koji mi vise ne bi obukli dres. Au kako je Borha sinoc falio na terenu da razbije protivnicku odbranu! Sad se vidi koliko znaci ekipi svojim stamenim stavom, iznosenjem lopte sa dvojicom igraca na ledjima i pravljenjem viska za svoje saigrace! U svakom slucaju pobedi se u zube ne gleda! Idemo dalje,…ko dolazi sledeci na postavljanje dijagnoze kod fudbalskog dokotora Robija?! 🙂

Reply
kure мар 25, 2012 at 00:46

Prvo poluvrijeme prosjecno,drugo odlicno.Kadu jos jednom pokazao da je neophodan u ovom 4-3-3 sistemu.Jedino me je Vesovic razocarao,a na kraju je bolje odigrao kao bek,nego kao krilo.Sve u svemu,teze nego sto sam ocekivao,ali zasluzena pobjeda!I jos jednom se pokazalo koliko je Borha bitan,realno Kasalica protiv ovog bunkera i jakih stopera nije mogao nista.

Reply
nele мар 25, 2012 at 00:41

Ljudi falio Borha 😀

Reply
fringe мар 25, 2012 at 00:38

Znaci ovaj Borac me je mnogo razocarao! Stvarno sam ocekivao da su dosli da se nadigravaju a oni bunker sa 7 stopera. Pa j***m ti fudbal. U svakom slucaju momcima svaka cast. Dobili smo utakmicu na suvi kvalitet.
-Bajko odlican, dobrih par intervencija mada nije imao posla veceras
-Tosic vrlo dobar kao i MAKSIMOVIC, sve bolji i vidi se da ima dobar pregled i dobru kontrolu lopte za stopera, samo malo vise SAMOPOUZDANJA mu fali.
-Mikic odlican dok ga onaj majmun nije povredio.
-Petkovic vrlo dobar pokazao je da ima dobru levicu ali je bolji Mladenovic za ovakve utakmice.
-Dimitrijevic ? ne znam sta da kazem, moze mnogo bolje, ima dobar sut i pas ali slabo trci. Mislim da mu fali motiv ne znam.
-Evandro odlican dobri sutevi odlican u tandemu sa Kaduom na sredini.
-KADU sta reci udje covek i asistencija i gol, igrac utakmice i najbolji strelac Zvezde najbolji veceras.
-LAZOVIC odlican ali pre svega na svojoj poziciji krilnog napadaca. Strelac vrlo vaznog vodeceg gola. Mnogi ga kritikuju u skorije vreme, satro nema ga u vaznim utakmicama, ali je on dao dosta vaznih golova ove sezone. Po meni je ovaj jedan od njih.
-Vesovic ? i on moze mnogo bolje ali mu veceras nije bilo vece ocito.
-Milunovic dosao mu je i taj dan da nije dao gol na utakmici koju je celu odigrao. Mada je bio vrlo blizu kada je lepo zalomio pa sutirao. Odlicnu zavrsnicu ima i sto je jos bolje dobru kretnju bez lopte.
-Kasalica se dobro borio ali se vidi da nije spreman za celu utakmicu. Ima i on zasluga za prvi gol kad je zadrzao prvog stopera. Bio je dobro cuvan ali me brine sto mi se cini da je slab u duelima. Videcemo jos. Za sad vrlo dobar.
-Miric vrlo dobar, jos jedna asistencija mada mi se cini da nije toliko prodoran kao Lazovic, kao i da nije previse brz. Mada ima visinu i snagu i dobar je u defanzivi. Zanimljiv igrac.
-Paseko dodje i taj dan da i on malo zaigra, oseti atmosferu, malo je bio na terenu ali polako, pokazace i on zasto je doveden. Mada u konkurenciji sa Milunovicem i eventualno Kasalicom morace mnogo da se potrudi.
-I na kraju SEF RP zasluzio sve cestitke za ovih sest utakmica, odlicna taktika dobra minutaza igraca, svaka izmena je donela boljitak za ekipu. Na kraju sa pravom moze da uziva u ovih 6 POBEDA za redom uz gol razliku 16:2 SJAJNI VELIKI ZUTI!

Reply
Delija мар 24, 2012 at 23:22

Drago mi je sto je VIni uso malo da oseti loptu u jednoj prvenstvenoj utakmici,jedva cekam da se uigra.
I NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JAAA!

Reply
Vlada Tosic мар 24, 2012 at 23:10

Ko je bio na utakmici video je da su nasi igraci nakon zavrsetka meca, odradili kondicioni trening na glavnom terenu (nakon proslave na severu) !!!

Reply
Теша_Делија!!! мар 24, 2012 at 23:19

Nije to kondicioni trening, nego opustanje i istezanje misica, da ne bi doslo do upala. To se radi posle svake utakmice i treninga (pogledajte odbojku), samo sto su danas odlucili da to odrade na glavnom terenu, kao sto su i zagrevanje pred utakmicu odradili na glavnom terenu, a posto vidim da pratis uzivo utakmice onda znas i da se fudbaleri zagrevaju pre meca na pomocnom terenu, osim Bajka.

Reply
Vlada Tosic мар 24, 2012 at 23:56

Ne pricam o odbojci vec o fudbalu, i nasi ovo ne rade posle svake utakmice… Malopre procitah da je danas bio izuzetak zato sto su dobili 2 dana slobodna…

Reply
nele мар 25, 2012 at 00:40

Vlado to se zove trening oporavka, da ne bi ujutru imali ovako odmah posle tekme odradili i sad slobodni 2 dana… pozz

Reply
aleksandar мар 24, 2012 at 22:44

Bravo za pobedu,samo u buduce bez Vesovica i Dimitrijevica u rotaciji,realno njih dvojica su zalutali u ZVEZDU.
TEBE VOLIM JA JER SI NAJBOLJA,JER SI MOME SRCU NAJDRAZA!!!!!!!!!!

Reply
Ariljac мар 24, 2012 at 22:37

Ovo smo bednim grobarcicima dali fore do 70 min da se nadaju necemu a onda smo uterali dva komada! 😀 NAPRED ZVEZDA!!!

Reply
MILOSM мар 24, 2012 at 22:03

Vec sad treba pratiti pojacanja za Evropu,desni bek Slobode Jovica Vasilic danas je probio i bio asistent,trebalo bi da se prati,Pauljevica sutra gledamo sa stokom a Petkovic-jedan od ove trojice pod uslovom da Mikic ode..A za stopera nisam pametan 😀 ako ostane ova ekipa + 2 nova ne vidim razlog prolaska u Evropu.Sada polako nastaviti u istom ritmu,biti strpljiv kao i danas jer ce vecina tako i igrati a kad dodju Radnicki,Vosa,Rad ili Stoka kvalitet i igra ce vise dolaziti do izrazaja jer nece biti bunkera,bar se tako nadam..Toliko za danas,pozZ svim pravim Delijama i mutavim djurinim retardima koji nemaju svog posla nego da s vremena na vreme komentarisu vesti najtrofejnijeg srpskog fudbalskog kluba 😀

Reply
crni_redstar мар 25, 2012 at 00:44

slazem se ,a stoper bi mogao da bude kecojevic iz ofke.

Reply
Stefan Delija мар 25, 2012 at 16:20

Nije lose , ali smatram da bi robi trebao da dovede pauljevica-desnog beka iz hajduka . Decko je probojan, brz ,jak dobar i u defanzivi i ofanzivi.

Reply
ncz мар 24, 2012 at 21:54

koliko se primecuje razlika u igri kada nema Borhe!!!

Reply
Ryber Palunko мар 25, 2012 at 00:00

Tebra, možeš se tumačiti dvojako, ali po meni u negativnom smislu. Borha na teren!

Reply
era мар 24, 2012 at 21:44

Kada je pocela druga polusezona utakmicom protiv Spartaka, svi smo ocekivali odmah dobru igru i ubedljivu pobedu. Momci su „nekako“ tu utakmicu pobedili 1-0. Razumeli smo ih, jer to je bila prva utakmica debitantima pred punim tribinima (40.000). Vrtilo im se u glavi, sta ako pogresimo, sta ako kiksnemo, sta ako primimo gol, sta ako promasimo zicer? Noge su se sigurno tresle Maksimovicu,Milivojevicu,Mladenovicu…Sledecu utakmicu protiv Javora smo dobili u prvom poluvremenu odlicnim preokretom za 5 minuta. Da Mladenovic nije postigao treci gol, bili bi svi nezadovoljni pobedom od 2-1. Zatim nam dolazi Smederevo i odigrali smo odlicno. Dali smo 4 gola, imali posed lopte, stvarali sanse, sve je bilo na svom mestu. Isto tako i protiv Bska. A onda derbi i pobeda. Nismo igrali dobro, ali smo pobedili. U zadnjih 10 derbija smo mi napadali, a oni pobedjivali, sada se sve vratilo. Danas protiv Borca je Robi odmarao neke igrace, neki su suspendovani, ali smo dobro odigrali. Pobedili smo ekipu koja igra sa 8 stopera i 2 beka rezultatom od 2-0. Cemu kritike? Pobedili smo sve sto se moglo pobediti. Savladali smo „njih“ u derbiju. Dobili smo Spartak, jednu od najboljih u ligi. Dobili smo Smederevo, koje je uvek tu da nam kvari raspolozenje. Imamo 6/6. Zbog cega pojedinci pisu da igramo lose? Danas smo igrali bez Mladenovica,Mijailovica,Milivojevica,Borhe, Kadua u prvom poluvremenu i Mikica u drugom poluvremenu, a pobedili smo 2-0. U cemu je problem? 🙂

Reply
Luka мар 24, 2012 at 21:49

ne bih rekao da smo bili oslabljeni sad za 5 igraca… mislim da svaki igrac koji dobije sansu mora da u najmanju ruku odrzi ritam, ako vec ne i da donese boljitak. a zaista ne znam sta je sa novinarima, utakmica je bila neverovatno teska, izostao je mozda malo posed i naravno raniji gol, al nije bilo nekog srljanja niti bilo sta slicno… ocigledno nekima nikad ne valjamo, ni kad pobedjujemo ni kad nije sve kako treba

Reply
DSDS мар 24, 2012 at 21:40

Одличан посао. Одморили играче , донели нова три бода и пребацили притисак на комшије..
Сад се види колико у игри значе Младеновић , Миливојевић , Каду, Борха и Мићко .. Касалица солидан , али није добијао лопте праве, уосталом , он још увек није спреман за цео меч.. Солидна партија Лазовића и Мирића..
Једина ружна сцена је звиждање целог стадиона и наша песма „НОСИ ГОВНО НАПОЉЕ !! “ упућено нашем доскорашњем играчу Јеремићу, који се стварно повредио..

Reply
CZovac мар 24, 2012 at 22:16

Nazalost, pesme tipa „Nosi g***o napolje“, su najcesce uzrokovane simulacijama igraca, koji cesto dozivljavaju „strasne povrede“, a posle njih, koru 2 minuta trce kao vetar da ih nosi!

Ja sam jedan od mnogi koji je to danas uzvikivao, i sada se osecam bas bzv!

Em, sto je decko nas bivsi igrac, em je zaista malerozan, da stalno dozivljava teske povrede!
Zelim mu brz oporavak, i da najzad veze koju godinu bez povreda!

Reply
Vlada Tosic мар 24, 2012 at 23:08

Dal vi mislite da mi sa severa vidimo koji igrac je u pitanju ?

Reply
Vlada Tosic мар 24, 2012 at 23:59

Evo sada citam da je izgleda doziveo OPET tezu povredu… I bas mi je zao zbog skandiranja, jbt do pre dva meeseca se covek radovao sa nama a sada mu ti isti vicu da je go***….. -.-

Reply
Realno мар 24, 2012 at 21:28

Preduvano je sve ovo , ne igramo dobro i to me plasi a tek nam slede teski mecevi .Ovo do sad su bile ekipe sa dna tabele , a videcemo sta ce dalje da bude ! U svakom slucaju samo napred momci pa makar kup da uzmemo!

Reply
NemanjaS90 мар 24, 2012 at 22:08

Spartak i Partizan su sa dna tabele? Ok, nisam znao. Nastavi „realno“ da pljujes.

Reply
Petar мар 24, 2012 at 21:24

Ljudi sta je vama? Sada je Kasalica los? Kao Borha neophodan? Dobro ne kazem da nam nije rebao trebao je kada igramo protiv bunkera jer decko ume da se izbori za loptu, ali mis smo navikli vec da tako trpamo, tako se igra bazira kada je tu borha, i kada dodje Kasalica kome treba otvorenija igra onda nikako ne moze da se poveze. Jos uvek stojim pri tome da je Kasalica mnogo bolji od borhe, to cete videti kada se Borha vrati sa pozajmice, i kada se igra bude bazirala na Kasalici. Znaci naglasavam jos jednom Borha je bolji kada igramo protiv donjeg dela tabele, zato sto igraju 10-0-0 i onda borha mnogo pomaze i falio jeste danas, ali za Evropu i za utakmice protiv jacih timova daleko je korisniji Kasalica…

Reply
Теша_Делија!!! мар 24, 2012 at 23:16

Inace Kasalica je odigrao na desetine evropskih utakmica, pa ti sa sigurnoscu mozes da tvrdis tako nesto. Ne mojmo da dizemo igraca u nebesa posle 2 utakmice, mora mnogo jos da odigra da se vidi kakav je stvarno igrac. Mozda je sad u „plodnom“ periodu pa mu ide od noge, a to ne mora da znaci da ce uvek da bude takav. I Kaludjervica smo doveli kao veliko pojacanje, pa smo jedva cekali da ga se otarasimo. Uzdravlje junaci

Reply
Petar мар 24, 2012 at 23:43

veruj mi nece tako biti sa kasalicom… Moze da ima plodne dane i sve, ali ako znas znas. Ako imas taj urodjeni osecaj za gol i umes da das gol, onda ti je ne bitno dal su plodni dani…

Reply
crni_redstar мар 24, 2012 at 21:18

jel igramo sledecu u nedelju? to bi bilo sjajno da se nasi igraci osveze,da se smire malo,da se opuste i proanaliziraju gde su gresili,da napune baterije za sledece utakmice…ovo je bio ogroman napor,brz tempo,odlicno smo pripremljeni,igraci su mladi ,ali suvi kvalitet i treba im jedna pauza od 7 dana,da se uzele fudbala i da krenu jos bolje i organizovanije u dalje pobede!

Reply
Aco мар 24, 2012 at 21:11

DJe je Uros Cosic nema ga kod da je u zemlju propo.

Reply
nikola мар 24, 2012 at 21:17

nema potrebe da razigravamo igraca koji je na pozajmici

Reply
Stix мар 24, 2012 at 21:48

A sto onda „razigravamo“ Tosica kad cemo verovatno dovesti stopera na leto? Nije mi jasno u opste u vezi sa Cosicem, prvo nikome ne zauzima mesto a drugo bolji je od Tosketa na stoperu.

Reply
Luka мар 24, 2012 at 21:53

Prvo, nije bolji od tosketa na stoperu i drugo od tosketa ce na leto (ili u nekom momentu) moci da se zaradi…

Reply
Marek Hamsik мар 24, 2012 at 21:09

ma samo cepaj… 1:0, 2:0 nije vise i bitno.. do kraja sve pobjede 😀

Reply
Aco мар 24, 2012 at 21:09

Danas solidna utakmica. Odbrana na nivou, malo skripi kod Maksimovica ali bice sve to bolje, za nekih mesec dana. Petkovic solidan na boku ima onu formu sa kraja polusezone dobar centarsut ali nema brzinu kao Maldenovic. Cava onako odigro nije lose trudi se sto je najbitnije. Evandro ima pas kao Xavi precizan i odlicne predspozicije. Vesovic rupa old igraca komotno moze da ide iz Zvezde gresi mnogo. Laza odigrao kao svaku utakmicu solidno. Kasalica vidi se da mu Borha nedostaje oni dvojica su savrsen par borha ga uposljava a on lagano zavrsava. Milunovic decko je veliki talenat mozda cak veci od Markovica bolji je je od Marka Perovica koji veze nema onu utakmicu sa Spartakom nije imo blage veze. CADU legenata na 13 utakmica u ligi dao je 9 golova i mamo 6 asistencija ali ga Robi nesto neforsira kao malog Micka. Miric jos jedna asistencija solidan i on moze da nosi komtno dva igrca na ledjima, pokazao protiv Smedereva i danas. Vini se prepo od atmosfere nije igro veliku utakmicu skoro godinu dana.

PUBLIKA JE TVOJA NAJLJUDJA NA SVETU,
NIKO ZVEZDO NEMA TO STO IMAS TI!!!!!!!!!

Reply
CZovac мар 24, 2012 at 23:26

Marko Vesovic NIJE RUPA, covek koji je u senci Lazovica, seta se levo-desno po potrebi, a igra ako zatreba i beka, sada je i pod pritiskom zbog dolaska Mirica! Nije imao dan, bas kao i Perovic, on nije pokazao svoj MAX jos uvek!
CADU tj Kadu, je mnogo puta bio na meti uvreda navijaca, teran iz Zvezde, a sada ga toliko dizu u nebesa!

Neka svako dokaze gde mu je mesto, ali na osnovu jedne ili dve slabije partije, ne moze da se govori o ne/kvalitetima nekog igraca!

Osim ako nisi neki strucnjak, ali ne strucnjak a la fotelja (TV) nemas prava da na taj nacin cenis fudbalere!

Reply
Aco мар 25, 2012 at 12:59

Brate nemoj da mi ti seres ovdje. Ja komentarisem onako kako ja mislim.

Reply
Mani мар 24, 2012 at 21:08

Najbitnija stvar na kraju sezone zadrzati sve ove igrace, proslediti na pozajmice na godinu dana, Vesovica, Stojkovica, Djurickovica, pa mozda i Ozegovica i Jankovica ako Robi ne planira da im da malo vise sanse.. I dovesti samo jednog kvalitetnog stopera i desnog beka da se menja sa Mikicem.

Reply
Delija MP мар 24, 2012 at 20:58

26 000 gledaoca,cim se placa mizerni ulaz.Sta je danas 100din,a puno znaci nasem klubu i igracima?!

Reply
Homer мар 24, 2012 at 21:29

a što ne dođe ?

Reply
Filip мар 24, 2012 at 21:50

nije tu fora u tih 100 dinara nego to sto su veliki redovi a znamo svi kaki smo mi Srbi sve radimo zadnji dan, i tako da ljude mrzi da cekaju ispred blagajne, a brate i usluga je veoma spora

Reply
Ryber Palunko мар 25, 2012 at 00:07

Ja bi bio prezadovoljan da nas je do kraja na svakom meču 26000. Danas sam vidio i dosta klinaca, čak me jedan i pitao:’Čiko (‘ej čiko!), ko je dao go’!?’ Nisam pojma imao, ali sam lupio i pogodio. A ovo i jesu njegovi golovi, za 1-0.

Reply
lololol мар 24, 2012 at 20:58

Odjednom vam je svima falio Borha a kad neko kaze da znaci ekipi onda ma sta on zna,drvo jedno,balvan ne zna da da gol..sad fali, o Gospode .. Normalno da fali za neke stvari..Ovaj vesovic pod hitno na neku pozajmicu,decko ima brzinu ima dosta dobrih stvari kod njega al on izgori u zelji za loptom..svaki put kad igra kao da je prvi put video loptu u zivotu,oce da se dokaze po svak cenu..zato mu treba pozajmica pod hitno..

Reply
Dante мар 24, 2012 at 20:49

Bitno je da smo nastavili niz. Ovaj period je bio izuzetno naporan. Sad neka se rekuperiraju 😀 do sledeceg vikenda i meljemo dalje!
Stoperi sve bolji.
Kadu objasnio!
Borha nedostaje.
Vesovic promasio zanimanje!

SVUDA GRMI OKOLO !!!!!!!!!!!

Reply
Mimi мар 24, 2012 at 20:50

ahahahah ovo za Vesovica ti je najbolje..:D

Reply
aleksandar kš мар 24, 2012 at 20:51

vala Vešović i dalje pojma nema.

Reply
Mimi мар 24, 2012 at 22:41

on nikad nista nije ni znao…

Reply
MarkoFCRS мар 25, 2012 at 11:22

Ajde smarate za Vešovića! Dečko ima 20 godina, i odigrao je jednu utakmicu loše, nije mu bio dan, i šta sad? Jesenas je bio odličan, uvek kada je ulazio sa klupe… Sad kenjate, a mogli bi za 1-2 godine da ga dižete u nebesa, isto kao Kadua… Vešović je veliki Zvezdaš i uvek gine na terenu, ako ništa, zbog toga treba pokazati neko poštovanje prema našem igraču!

Reply
Boba KG мар 24, 2012 at 21:00

Brate i Mirica trebas da spomenes, covek nije za fudbal uopste, jeste zabelezio asistencju, ali je nikakav fudbaler, ja ne znam ko njega gura uopste, i sto smo ga doveli?? Verovatno da bi samo udarili grobarima kontru,a i grobar je proverena informacija… Poz za sve DELIJE
OLE OLE OLEEEE J**I GROBARE….!!!

Reply
damjan 94 мар 24, 2012 at 22:01

Vešović ne bi bio loš za desnog beka ako Mikić ode….samo srlja previše…inače…brz je..dobar za beka

Reply
Stara prica мар 24, 2012 at 22:24

Dobar je za beka,secate se ono kako je igrao ekstra protiv Vojvodine….Daj bre ima brzinu ali nema pojma odbranu da igra,a muka mi je vise da ga gledam na desnom krilu kako u pokusaju da centrira pogodi protivnickog igraca,treba ga prodati za milionce,i da stavimo malo slag na tortu kao mladi reprezentativac Crne Gore,talentovan,brz,i uvaljamo ga Fiorentini,jer su ga oni hteli.

Reply
Mimi мар 24, 2012 at 22:43

ma tu je FIca Stojkovic za beka umesto Mikica..kakav crni Vesovic…decko pojma nema

Reply
Теша_Делија!!! мар 24, 2012 at 23:10

To je samo jedna utakmica

Reply
NemanjaS90 мар 24, 2012 at 20:44

Ekipe kao sto su Borac su veliki krivci zasto Zvezda (i JSD) ne mogu nista da urade u Evropi. Pa kako da ucine nesto, kada svi u ovoj mrtvoj ligi igraju 10-0-0?! Sramota…

Evo, danas se videlo koliko vredi Borha. Mozda promasi zicere, ali su njegovi kvaliteti izuzetno vazni u ovoj ligi. Covek na ledja stavi dvojicu, trojicu, oslobodi odbranu bunkerasa i proturi loptu nekome od nasih i eto gol sanse… Kasalica je dobar, ali kada igramo protiv ovakvih protivnika, nije mnogo koristan van sesnaesterca (kao centralni napadac).

Evandro solidan kao i uvek. KADU je prosto majstor, svaka mu cast kako je podigao svoju igru. Velike zasluge za to ima i Robi, nije slucajno da je ovaj poceo da igra majstralno kada je on dosao…

Petkovic, Mikic, Cava, Milunovic, Kasalica solidni. Jedino Vesovic katastrofa, sasvim je moguce da ode na leto i ne bi mi bilo zao.

Reply
aleksandar kš мар 24, 2012 at 20:50

baš tako,Kadu je kod Robija počeo da igra kao lud,dolazi uzima loptu,nudi se,proigrava,prosto prava desetka i ono što je Zvezdi trebalo,ja sam ga pre kritikovao ali sad sam za produžetak ugovora :).

Reply
NemanjaS90 мар 24, 2012 at 21:17

Ja se secam kada smo mi (na forumu) hteli da DAMO pare da ode. Nema sta, svi sami strucnjaci. 😀

Reply
LizarazuCZV мар 24, 2012 at 20:41 Reply
radan мар 24, 2012 at 20:40

Ma bre nije normalno koliko je Vesovic los,bruka.Kao nedostaju mu mecevi(prazne price)decko nema pojma,ne zna nista od prijema preko kontrole lopte pa sve do pasa(OSNOVI FUDBALA).Pod hitno ga preseliti tj. dati na pozajmicu da igra u nekom selu.Ostali ok,Kadu majstor kao i Evandro.Sve u svemu nije lose…

Reply
MILAN KG мар 24, 2012 at 20:36

bravo samo napred!!!!!!

Reply
milos 90 мар 24, 2012 at 20:36

to Kadu,sine moj 😀 Svi su bili pozrtvovani,mnogo trcali a ovi iz Cacka svi bunker!!! kako sam se nervirao zamalo da leti TV al dobro najvaznije da smo pobedili!! 😀

Reply
MILOSM мар 24, 2012 at 20:34

Ima izgleda jos Milosa ovde 😀 Marakana netaknuta bez primljenog gola 😀 Opet kazem veliki fond kvalitetnih zamena nam je najveci adut.Milivojevic,Evandro,Kadu,Lazovic,Milunovic,Borha..a onda Kasalica ulazi u 60-om i stavlja slag na tortu 😀 Verujem u duplu krunu!!!

Reply
gox мар 24, 2012 at 20:27

pa dobro.ovako se uzimaju titule

Reply
deda мар 24, 2012 at 20:27

vidim Asamoah i Chava dobri pajtosi

Reply
Aleksandar мар 24, 2012 at 20:21

(K)(a)(d) je tesko t(u) je Kadu !!!

Reply
Nesa мар 24, 2012 at 20:20

Falio je Borha!

Reply
Marko мар 24, 2012 at 20:19

Bravo momci, ovo ne sme nikako da stane! Zalaganje, pozrtvovanje, trcanje iz kojih proizilaze pobede ne sme da stane do kraja sezone.

I samo imam jedno pitanje za one koji pljuju Borhu. Jeste li danas videli koliko nam taj igrac znaci?

Kasalica je igrao na mestu centralnog napadaca, u prvom poluvremenu se nije video, a i mnogo je lopti izgubio samo zato sto nije mogo da nosi na ledjima protivnicke odbrambene igrace. Zato nam je kroz sredinu bilo gotovo nemoguce proci. E zato je dobar Borha, jer primi loptu, ponese dvojicu protivnika na krke i posalje loptu, a iza njega ostane prostor koji su ostavili ovi koje je Borha poneo.

Zvezda OOOOOOOOO

Reply
Ax мар 24, 2012 at 20:17

Auuu kako me iznervira ovaj Borac, svi iraci u odbrari i samo cekaju kraj utakmice a kad se malo otvore prime gol „KADU“! Ovakvi timovi ne zasluzuju da budu u Jelen Super Ligi!
P.S. Ova utakmica govori o kvalitetu Borhe i ako nije igrao, mnogo nam je nedostajao!

Reply
Secam se pobeda мар 24, 2012 at 20:16

Dimitrijevic je cudo od fudbalera. Treba pogledati snimak i brojati koliko je lopte izgubio(nece te se nabrojati). Covek ima prosek pasa koji je neverovatan i ulazi formu.
Kakva ce konkurencija biti.

Reply
ivan мар 24, 2012 at 20:44

On i Vesovic pravac Sopot.

Reply
Dusan81 мар 24, 2012 at 21:02

Cava ima tacne pasove ali jako sporo ih predaje , sto je i razlog tacnosti , kad bude igrao brze videces kakav je , inace veceras mi je licilo na trening

Reply
Secam se pobeda мар 24, 2012 at 21:53

Nije mi jasno kada je to igrao sporo u danasnjoj utakmici? Kazi mi da znam.
On uopste neigra sporo nego je problem sto su ga mediji predstavili kao nekog koji ce podsecati na Savicevica a on nije taj tip igraca.
Cenim to sto ce svako izneti svoje misljenje ali po nekad bi stvarno zeleo objasnjenje.

Reply
Secam se pobeda мар 24, 2012 at 21:56

I samo da dodam da sam bio uz Kadua kada su skoro svi bili protiv njega, pa cak i trazili da platimo da ode.
Stalno sam govorio u Borhi i koliko je kvalitetan fudbaler.
Evo sada cu reci da je Dimitrijevic opasan igrac.
A Maksimovic ima samo 20 godina i nikako neki da shvate da je za svoje godine mnogo zreo stoper i da je zaista fenomenalan. Uz to ima pas kao retko koji stoperi sa kojima krecu mnogi od nasih napada.

Reply
Dzoni мар 24, 2012 at 22:05

Pa kako da izgubi loptu kada je loptu koju mu uputi stoper on primi i doda beku i to je njegov ucinak na celoj utakmici,mozda to robi trazi od njega,ne znam,ali…on je danas uz vesovica bio najslabiji kod nas…

Reply
Delije Trebinje мар 24, 2012 at 20:08

SVUDA GRMI OKOLO,
NASA PESMA PONOVO,
SVE JE PIJANO SVE JE GOTOVO,
NASA ZVEZDA PRVA PONOVO

Reply
milos мар 24, 2012 at 20:08

ZAboravih, strasno mi se svidela igra Evandra, puno tacnih paseva, puno presecenih paseva i sve vreme trcanje i uklizavanje, za nekog ko nosi desetku, nesvakidasnje.

Reply
milos мар 24, 2012 at 20:06

Na 5 utakmica 14 golova od toga 10 u zadnjih pola sata…0-15=2 15-30=0 30-45=2 45-60=0 60-75=5 75-90=5 Kadu majstor a sutra Mustafa da primi od njegovog pobratima Seada Hadzibulica 😀 -3

Reply
Šeša мар 24, 2012 at 20:21

Za to zasluge ima kondicioni trening Radaković, koji je i rekao da ćemo mljeti protivnike od 70 minuta!

Reply
alex86 мар 24, 2012 at 20:05

Protiv ovih bunkerasa ove je odlican rezultat.Igra i nije bila bas idealna,ali s obzirom na antifudbalsko opredeljenje Borca,a i veliko emotivno i fizicko praznjenje posle derbija,ovo je sasvim ok.Da ne zaboravim da pohvalim odlicnog Kadua koji je resio utakmicu,bravo majstore!!!

Reply
Zviki мар 24, 2012 at 20:08

I nisu nam igrali Mijailovic, Mladenovic, Milivojevic i Borha. Izuzetno bitni igraci. A Kadu je opet pokazao da je trenutno mozda i nas najbolji igrac. Igra decko samouvjereno, maestralno, dodavanja su mu perfektna, realizacija izvrsna… Bravo Kadu

Reply
crni_redstar мар 24, 2012 at 20:05

dobro,videli smo koliko mogu dimitrijevic i vesovic…odnosno koliko su losi,kadu je glavni igrac zvezde,treba produziti ugovor ,najproduktivniji uz lazovica,petkovic je odlican bio,bolji je od mladenovica u odbrani,dok je mladenovic mnogo bolji u napadau,ali dobro je imati oba profila ,mozda mu dati sansu u kup utakmici protiv partizana…kasalica se slabo snasao,bolje mu ide pozicija krilnog napadaca,paseko napokon debitovao,malo bio zbunjen i uplasen,miric opet asistirao i pokazao vesovicu kako se dribla i koristi mozak. kad se vrate mijailovic,milivojevic i borha(ne mogu da verujem da sam to rekao 🙂 ) Zvezda ce delovati jos bolje…na leto dovesti samo stopera i desnog beka i mozemo da imamo jedan miran prelazni rok,da se ne uzbudjujemo mnogo,kao letos. igraci samo treba da stasavaju iz dana u dan,vec se zna ko koliko moze da pruzi i cini mi se da je najbolja postvka: bajkovic,mladenovic,mikic,tosic,maksimovic,milivojevic,kadu,evandro,milunovic,borha,lazovic…sa izmenama miric,kasalica i nadam se paseko.

Reply
Немања мар 24, 2012 at 20:16

Не бих се сложио око Димитријевића. Он није имао много посла на данашњој утакмици, јер је био задњи везни, а и када је требало – делио је тачне пасове. Што се Вешовића тиче, данас заиста јесте био лош, али мислим да му није био дан, јер је у ономе што је показао на припремама и ономе мало кад је улазио у игру доказао да је вредан Звездиног дреса. Са остатком што си рекао бих се сложио, и додао да се сада показало колико је Борха битан у нападу, што сам раније говорио, јер он држи двјицу и тиме открива простор за крила и предње везне!

Reply
Stefan Delija мар 25, 2012 at 16:41

Na leto , Desni bek : Pauljevic iz Hajduka , i Stoper : Kecojevic iz OFK-e !

Reply
Secam se pobeda мар 24, 2012 at 20:05

Jel jos nekom danas nedostajao neko u napadu? Neko iz Kolunbije mozda?
Znam da je svima nedostajao iako su svi momci bili sjajni, od danas imati malo vise razumevanja za toliko vaznog igraca kao stio je on.
Kadua trevba zadrzati sto duze u Zvezdi a on za malo da nam ode ovog leta.
Ne buni se kada nije medju 11 a uvek je medju najboljima ako ne i najbolji.
Nema tu dobar za nasu ligu, on bre zna sta je fudbal i kraj price.
Milunovic je tolika klasa, pogledajte samo kada primi loptu kako to radi.
Volimsto je Kasalica onako besan ima srca.
I Dimitrijevic je pokazao kako se u toku utakmice ne gubi lopta bio je fenomenalan.

Reply
milos мар 24, 2012 at 20:03

Dobro smo igrali, nemam uopste zamerki, osim naravno na Vesovica, koji je i u drugom poluvremenu svaki put pogresio, jedino mi je krivo zbog Delija sto nece stici na Sulejmana Velicanstvenog, ovi sa PRVE ga vec pustili.

Reply
СРБИН 1389 мар 24, 2012 at 21:16

Је*о ти сулејман матер. СТОП ЕМИТОВАЊЕ турских СЕРИЈА У СРБИЈИ!!

Reply
milos мар 24, 2012 at 21:23

Nemoj tako, sta ce Delije da gledaju, sinoc nisu dosli na Hemofarm zbog izuzetno zanimljive epizode.

Reply
DejanS мар 24, 2012 at 20:00

Ovaj Borac je degradacija fudbala u Srbiji. Gledao sam ih i protiv Vojvodine a i ovo sad… pa ljudi oni uopste i ne zele da daju gol. A padaju i glume za holivud.

Reply
Zvezdas Rijeka мар 24, 2012 at 21:02

Ne kapiram koji je smisao igranja prve lige i postojanja kluba uopste ako ne zelis da se nadigravas.
Da se otvore, mozda bi primili ranije gol ali bi bila bolja utakmica, i ko zna, imaju dobrih pojedinaca.
A ovako, teska bijeda… i onda se cudimo sto je liga smece zadnje

Reply
Berane cg мар 24, 2012 at 19:58

Sve u zadnjih pola sata.

Reply
Dexa7 мар 24, 2012 at 20:27

To nam govori da smo dobro fizicki pripremljeni,meljemo sve rivale zadnjih pola sata kad se oni umore

Reply
Delije_Austrija мар 24, 2012 at 19:57

presrecan sam sto smo eto bar 10min videli vinija….
a drugo sto zelim da kazem je KADUUUU, 1asistencija 1gol bravo majstore!!

Reply
marko мар 24, 2012 at 19:48

usao je vini ajmo majstore!!!!!

Reply
deki мар 24, 2012 at 19:35

???!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa jel ovo kontra kad igracu das loptu iza ledja???????????

Reply
dacocoda мар 24, 2012 at 19:33

KADU nosilac igre,svaka cast

Reply
Delija032 мар 24, 2012 at 19:32

LAZOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
ssss мар 24, 2012 at 19:27

sad ce pobeda zato sto su poceli da se izlezavaju
IMA BOGA

Reply
Simpaticni brko мар 24, 2012 at 19:24

Ajte molim vas!

Reply
Dusan81 мар 24, 2012 at 19:22

petko seta po terenu boli ga bas za igru

Reply
ivan мар 24, 2012 at 20:48

Decko je skroz upravu.Bio sam na utakmici i lik je uzasan.Cemu ovoliki dislajkovi.Mladenovic,brzi,bolji,prodorniji,mladji i voli zvezdu.

Reply
Dusan81 мар 24, 2012 at 20:59

Ok je za dislajkove , ko nije gledao uzivo ne zna o cemu pricam , zato nije bilo ni Milunovica veceras iako je Robi pokusao sa Brzim Kasalicom da igra na levoj strani ali nista tu nije moglo da se uradi kad nemas raspolozenog beka koji treba da se ponovi 15 puta za utakmicu po toj strani…

Reply
deki мар 24, 2012 at 19:10

Trazicemo mi Borhu, tako mi se cini..!!! Vec sledece kolo.. 🙂

Reply
ncz мар 24, 2012 at 19:04

Dimitrijevic je los,da se ne lazemo,Petkovic lepo centrira,Kasalica da popravi prijem,Vesovic nije normalan koliko ne zna

Reply
marko мар 24, 2012 at 19:02

Vesovic napolje odmah on je katastrofa!!!!!!ajmo gol ljudi dosta je bilo zezanja!!!

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica мар 24, 2012 at 19:01

Govorim ja vec odavno da Vesovic nema pojma…sada to i potvrdjuje…Ajmo bre do pobede,ne smemo da kiksnemo…

Reply
DejanS мар 24, 2012 at 20:01

Apsolutno se slazem sa tobom za Vesovica. Ko li njega gura da igra…talenat nikad ne dokazan.

Reply
Dusan81 мар 24, 2012 at 19:00

Krneta ce verovatno zameniti Maksu ! povreda , mislim da nije neka strasna.

Reply
Ashaman мар 24, 2012 at 19:00

Znaci ovog vesovic isterati,sa sve ovim dimitrijevicem i ovim petkovicem..koliko oni bunare to je neverovatno..za 16 000 padnem samo na zvezdu …igrao lepo 1-1 …a oni ne mogu da daju gol…jos i onaj golman borca mora da glumi nesto..

Reply
Aleksandar мар 24, 2012 at 18:57

Treba ceniti igrace koji se barem bore ali ovaj Vesovic izigrava C.Ronalda. Momak koda igra samo za sebe.

Reply
Neco- Peco мар 24, 2012 at 18:55

mislim da nebi trebalo prozivati igrace kao sto to ovde radimo. Vesovic ne igra redovno, i vjerovatno ima problem sa samopouzdanjem a siguran sam da cita sve ovo sto se pise i samim tim to moze jos vise uticati na njega i stvarati problem svima nama. Ne branim njegovu igru, nego treba malo imati strpljenja. Do duse ja ne volim Borhu al on ne umije da cita sto ja pisem;)

Reply
milos мар 24, 2012 at 18:59

Mozemo da zajedno pogledamo snimke svih utakmica koje je Vesovic odigrao i videces da on uvek isto igra, samo zavisi kakakv mu je dan i ko je naspram njega. Puno trcanja, stalno lopta u desno i nista konkretno

Reply
crni_redstar мар 24, 2012 at 19:03

svaki solidni stoper bi vesovica stavio u dzep!

Reply
marko vesovic мар 24, 2012 at 21:41

ma bio mi je los dan…na sledecu ima da pukne petarda 🙂

Reply
Borha мар 24, 2012 at 21:42

Imao sam vremena da naucim srpski 🙂

crni_redstar мар 24, 2012 at 18:55

vesovica da ne vidim ni na klupi do kraja prvenstva!decko igra neozbiljan fudbal! pokloniti ga nekom srpskoligasu,pa neka se tamo pravi cr7 i nek glumi ludilo…jednom recju duduk! ocekujem pobedu ako udje miric ili kadu odmah na pocetku drugog poluvremena!

Reply
milos мар 24, 2012 at 18:54

Da ne igra Vesovic vec bi vodili sa najmanje 1:0. A igramo dobro, samo fali zavrsnica

Reply
marko мар 24, 2012 at 18:51

Ocajno igramo…
Nigde brzine…
Lopta se sporo krece…
Slabo osvajamo postor…
Nema ideje u napadu…
Neko muljanje pored aut linije…
Menjajte sistem…
Ne moze se ovakvom bezidejnom i sporom igrom u Evropu…
Nije valjalo ni protiv patizana, ali smo tada imali odsta srece…

Reply
delija мар 24, 2012 at 18:53

NE MLATI

Reply
marko мар 24, 2012 at 18:58

Ozbiljno!
Mi sa ovakvom igro mozda i damo neki gol, ali posle neke njihove greske…
Ovako ce najverovatnije ostati 0:0, ako nesto drasticno ne promenimo…

Reply
dejan мар 24, 2012 at 18:49

Vadi bre ovog Vesovica napolje. Vidi se da ga je Adzic doveo. Ah da, vidi se i koliko fali Borha.

Reply
milos мар 24, 2012 at 18:55

Ubedljivo najgori igrac, sve nesto kao radi, a nista konkretno

Reply
Raka Delija мар 24, 2012 at 18:48

Vešović počinje da mi trenira živce!

Reply
Nikola мар 24, 2012 at 18:48

Vesovic – fudbalski anti-talenat !!! Pacijent, Robi sto pre Kadua u igru umesto njega da udje u sredinu umesto Lazovica, koji ide na bok !!!

Reply
M.V.P мар 24, 2012 at 18:48

Vesovic – out
Miric – in

Reply
milos мар 24, 2012 at 18:46

Vesovic napolje,Petkovic ok,Dimitrijevic po meni odlican..

Reply
Borisha мар 24, 2012 at 18:42

Vesovicev stil igre – kokoska sa otkinutom glavom.

Reply
Berane cg мар 24, 2012 at 18:46

Treba ga prodat.Imao je vremena da se dokaze,i previse vremena.Nista nije pokazao.

Reply
gile мар 24, 2012 at 18:53

ko da ga kupi …..si lud 🙂 🙂 🙂

Reply
M.V.P мар 24, 2012 at 20:07

Uvalicemo ga Kinezima, k’o Kaludjera 😉

Reply
Duco мар 24, 2012 at 18:37

Vesovic ocajan, Petkovic dobar.

Reply
dacocoda мар 24, 2012 at 18:37

kako je los vesovic sta je ovo bre,odbija se lopte kao od daske petice

Reply
ssss мар 24, 2012 at 18:37

vesovic nista nezna

Reply
IgOr мар 24, 2012 at 18:32

Vesovic jednom recju – pacijent!!!

Reply
gile мар 24, 2012 at 18:37

zesci

Reply
lukank мар 24, 2012 at 18:15

sta je ovoooo nema prve, a pise prva prenose neku kuhinju, e serem se na ovu jbn dukljansku drzavu..

Reply
milos мар 24, 2012 at 19:01

uvek na netu gledaj preko LSHunter TV

Reply
gile мар 24, 2012 at 18:08

ovaj vesovic je slab mnogo,ali mnogo

Reply
Berane cg мар 24, 2012 at 18:23

Ne da milooo. . .:)

Reply
Bojan мар 24, 2012 at 18:08

Ima li neko link ? Ja imam prvu tv, ali nema utakmice

Reply
dacocoda мар 24, 2012 at 18:07 Reply
dacocoda мар 24, 2012 at 18:20 Reply
Brigate мар 24, 2012 at 18:04

Da li moze neko da mi posalje link ako ima ? Posto sam ja iz Republike Srpske i nemam prvu tv.. ://

Reply
Nedjo Pljevlja мар 24, 2012 at 17:59

Eeee, ali „hvatamo“ je mi iz Pljevalja…:) Pozdrav za Berane…:)

Reply
Berane cg мар 24, 2012 at 18:15

Vidi mi onda neki plac u pljevlja:)

Reply
Dusan81 мар 24, 2012 at 17:56

Bice izgleda oko 30 000 ljudi , jos uvek sever nije ispunjen do poslednjeg mesta , istok slabiji, zapad lepo popunjen , ostali jos bocni delovi …

Reply
Dusan81 мар 24, 2012 at 17:38

Trenutno oko 10 000 ljudi , bice koreografija

Reply
gile мар 24, 2012 at 17:56

cim nije dzabe odma manje ludi….ccc

Reply
Бранислав мар 24, 2012 at 18:22

Cijene su niske, gotovo pa da je džabe!

Reply
ncz мар 24, 2012 at 17:27

ROBI za dozivotnog trenera,covek je legena,cenjen u evropskom fudbalu,to mnogo znaci za nase igrace,da budu svesni ko ih trenira,realno vecina njih je u ZVEZDU dosla zbog ROBIJA…TO MORAMO DA BUDEMO SVESNI!!!!Zivela ZVEZDA i sve DELIJE…!!!!

Reply
M.V.P мар 24, 2012 at 17:13

Trifke nastavlja da dominira 😀

Reply
milos мар 24, 2012 at 16:48

Malo me nerviraju pojedini koji vicu svi na stadion kakav tv i time zele da umanje ljubav prema zvezdi,ljudi koji nisu u mogucnosti da dodju na utakmicu,za Zvezdu navija mnogo mnogo vise ljudi od 55.000..i treba da svaka bude pun stadion a ne da se omalovazavaju i drugi koji vole Zvezdu…I to verovatno od strane klinaca iz Beograda kojima je Marakana na dohvat ruke..A sad na laganu pobedu 😀

Reply
I.V.A.N мар 24, 2012 at 16:47

ovo za Cira Blazevica ,svi znamo da mu je krivo sto nikad nije trenirao zvezdu a rekao je da mu je to san pa mu je zbog toga krivo

Reply
Rastko мар 24, 2012 at 16:45

Bice gusto, bice 4:0 😀 😀

Reply
Dante мар 24, 2012 at 15:27

Ocekujem da Laza izdominira Reljica, gledao sam ga protiv Vose, decko nema blage veze.

Reply
Zviki мар 24, 2012 at 15:13

Informacija za Delije iz Crne Gore koji nisu u mogucnosti da odu na Marakanu danas: Prva TV je postala vlasnik PRO TV-a i emituje se program Prve na toj frekvenciji, tako da cete moci da gledate prenos na TV-u s obzirom da Prva prenosi utakmicu.
Zvezda zivot je….

Reply
Berane cg мар 24, 2012 at 16:20

Mi iz Berana tu tv ne hvatamo.

Reply
dr мар 24, 2012 at 16:27 Reply
Zviki мар 24, 2012 at 17:12

mi iz bijelog polja hvatamo 😀

Reply
Kof мар 24, 2012 at 16:42

A imas lh informaciju hoce li se tv prva vratiti u ponudu total tv crna gora?

Reply
Dali Zvezdas мар 24, 2012 at 14:55

imali ko link za utakmicu nisam u stanju da dođem na marakanu

Reply
Hahaha мар 24, 2012 at 14:55

Koliko smo „kvalitetne“ igrace imali u timu pokazuje i postava Borca,samo je Reljic u prvoj postavi,a Jeremic i Mugosa greju klupu.Odlicni su im Maslac i Knezevic,narocito Knezevic koji je brzi od Lazovica 10 puta

Reply
Secam se pobeda мар 24, 2012 at 14:44

Kakvu mi klupu imamo. Jak tim nema sta.
Ajde Zvezdo do jos jedne pobede

Reply
radan мар 24, 2012 at 14:17

Nadam se da cemo ispuniti Maru

Reply
Alex мар 24, 2012 at 14:06

Braco moja ja lagano krecem sa pripremama i polaskom na nasu Marakanu.Hajde da oborimo jos jedan rekord, i da vodimo nas tim do duple krune.

Reply
kure мар 24, 2012 at 13:26

msm da je ovo tim koji MORA bez problem da dobije utakmicu protiv Borca!Jedina nepoznanica,i jedina zabrinjavajuca okolnost (po meni) je igranje Petkovica lijevom beku.Ovo ne pisem zato sto ga ne volim,nego zato sto nemam pojma u kakvoj je trenutno formi,i da li gubimo previse na prodornosti po toj lijevoj strani neigranjem Mladenovica.Vezni red,s obzirom na novonastalu situaciju odlican.Dimitrijevic je ove sezone pokazao da moze dobro da odigra kada udje sa klupe,nadam se da nista manje nece pokazxati ni kao starter;Kadu i Evandro po meni odlicno funkcionisu,i mislim da ce danas vezni red odraditi dobar posao!Na napad necu ni da trosim rijeci,jer mislim da nema potrebe! 🙂 JOS JEDNA POBEDA!!!

Reply
DSDS мар 24, 2012 at 13:53

Само стрпљиво .. Они ће играти негацију фудбала , бункер са свим играчима, али имамо квалитета да их победимо.. Уз то они немају велики простор за ротацију играча, а у среду су играли куп .. И овај измењен састав може да их победи ..
Битно је да уживамо у фудбалу , а они на терену у нашем навијању 🙂

Reply
milos мар 24, 2012 at 13:17

Strpljivom i mirnom igrom do bar 4:0 😀

Reply
STARA ŠKOLA мар 24, 2012 at 13:16

Mislim da je ovaj trio u napadu prava stvar, mladi, brzi, željni dokazivanja, efikasni. Imam osećaj da će nas oduševiti danas, da će biti baš kako Robi zamišlja igru. Voleo bih da vidim i Asamou, deluje mi borbeno(a to ja najviše cenim).

Reply
DKC мар 24, 2012 at 13:09

Jel ima jos karata za Sever??

Reply
DSDS мар 24, 2012 at 13:16

Ако не буде за „север“ , купујте „југ“ !!
Зашто да немамо други коп доле , да направимо незаборавну атмосферу !

Reply

Leave a Comment