Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

Јована Дамњановић након победе над Слогом

После веома тешке утакмице прошлог викенда, јуче смо имали нешто лакши меч, али далеко од тога да смо екипу „Слоге“потценили. Иако смо у првом делу ову екипу савладали са 11:0, знали смо да неће бити ни изблиза тако лака утакмица, јер се екипа Слоге појачала сам пар добрих играчица.

Руку на срце,у утакмицу смо ушле мало лежерније него обично али то није било довољно чак ни да нам земунке опасније припрете. У 10-ом минуту смо постигли први гол, пробили бедем испред противничког гола и лепо отворили утакмицу. Тако да је после све било много лакше. Касније је све ишло својим током,тако да смо земунке испратили са 5 голова у мрежи, од којих је последњи био права мајсторија у режији Иване Бобић. Ово није била наша најблиставија партија, али најбитније је да смо узели нова 3 бода.

На трибинама је било више људи него обично, тако да се надамо да ће у наредним утакмицама тај број бити још већи. Сада следи једнонедељна пауза у првенству због друге рунде квалификација за ЕП омладинске репрезентације, а у тој селекцији имамо 5 играчица. Првенство се наставља првог викенда марта, када идемо у госте неугодној екипи Пожаревца.

Повезане вести

4 comments

suzana мар 29, 2012 at 19:31

svaka cast devojke,cestitam vam na pobedu 🙂

Reply
aleksa delije knin мар 26, 2012 at 21:35

jovana udaj se za mene 😀 <3

Reply
kakadu мар 25, 2012 at 19:26 Reply
gledalac мар 25, 2012 at 13:21

Cestitam… 😀

Reply

Leave a Comment