Moja Crvena Zvezda
Други пишуФудбал

Милуновић за Моцарт: „Убеђен сам да ћемо поново бити светски шампиони!“

Милуновић, фото "Моцартспорт"
Милуновић, фото "Моцартспорт"
Милуновић, фото "Моцартспорт"

Дан након што је у „Новостима“ изашао интервју са Луком Милуновићем, колумниста „Моцартспорта“ Дарјан Недељковић објавио је још један сјајан, рекло би се и интересантнији интервју са нашим талентованим нападaчем. Објављени део на сајту портала преносимо у целости, а остатак прочитајте у часопису Моцарт Спорт.

Човече, ја играм у Звезди! Када су ми рекли у Варегему да пакујем ствари и да су се договорили са Звездом нисам могао да верујем, рекао је, између осталог, млади ас екипи МОЗЗАРТ Спорта која га је посетила на Булбулдеру

Лука Милуновић у свом крају на Звездари

Голом у мрежи Владимира Стојковића крилни нападач Црвене звезде Лука Милуновић постао је једна од најпривилегованијих особа у фудбалском свету, један од оних које је не тако давно као посебне препознао некадашњи репрезентативац Југославије Зоран Бата Мирковић:
“Дивио сам се умећу Зидана или Анрија, али највише сам завидео Франческу Тотију и Паолу Малдинију. Целу каријеру провели су у родном граду, играли за клуб који воле највише на свету. Нешто неописиво”, објашњавао је Зоран Бата Мирковић.

Док смо корачали Улицом Вељка Дугошевића на београдској Звездари, Луки Милуновићу нисмо морали да парафразирамо изјаву некада сјајног дефанзивца. Његов поглед се топио на мартовском сунцу када смо се приближили згради у којој је провео безбрижне дане детињства. Ту је и огроман звездашки графит с натписом “Неосвојива тврђава”.
“Он је то нацртао. Увек је био добро дете. Наш звездаш бре”, стиже асистенција од комшије с првог спрата.

Од Луке стиже само подигнут палац у знак одобравања, више него јасан сигнал да је вихорном младом репрезентативцу Србије тренутно све потаман у животу. Грб због којег живи и због којег је почео да пика лопту на оближњем стадиону Звездаре постао је поново “ин” захваљући њему – дечаку из комшилука великог фудбалског знања и вреле циганске крви.
“Морао сам овде да вас доведем, да видите како сам нацртао овај графит. Мислите да су ми комшије нешто рекле? Ма јок! Овде су сви звездаши, а и они који навијају за други клуб не смеју то јавно да кажу. Одвео бих вас до школског дворишта, тамо је био још један мој дечачки рад. Питао сам и директорку да то урадим, она је пристала, али је недавно донешен закон да се са школских зидина уклоне сви навијачки графити”, почиње причу један од највећих адута Роберта Просинечког.

Док се поздравља с локалним таксистима и шара погледом по парку из којег је кретао на велике Звездине утакмице, не крије да је поравнао рачуне са својим сновима. Постао је фудбалер вољеног клуба, лице с насловница, али одбија сваку помисао да би могао да се због тога покондири.
“Живот ми се уопште није променио, нити ће. Једино што сам се преселио на Вождовац, али дружим се са истим људима… Мене та медијска слава, ако тако могу да је назовем, уопште не дотиче. Ако ми верујете ретко сам куповао новине. А ево шта сам доживео. Саиграчи у Звезди се шале са мном да плаћам новинаре јер увек добијем добру оцену, а-ха-ха… Сада ће да дођу и чланови ове моје банде, па питајте њих. Могу само да замислим како су они прославили победу у дербију и мој гол.”

Лука Милуновић с члановима своје „банде“ с Булбулдера

А чланови банде стартовали су на њега боље него многи штопери у домаћој лиги. Онако мангупски. Није било глуматања и падања у транс због блиског сусрета с другом и џелатом Партизана. Истина, потврдно су климали главом на питање да ли је Лука Милуновић понос Звездаре и Булбулдера, али су знали да га сачекају на “кривини”.
“Матори, је л’ си ти за нас још у Белгији? Шта, скуп је роминг, па нећеш да се јавиш? Сада ћеш да почнеш да тражиш да ти доносимо кафу, па за годину дана да идемо да ти оперемо кола”, шалио се један од његових исписника.

Скоро да није било потребно постављати питања:
“Био је најбољи играч у крају од када се знамо. Мада је увек имао и среће. Шта нам је радио док је играо у Белгији. Веровали смо у њега и Варегем, али он је два пут ушао у игру. Није ни шутнуо на гол”, присећали су се Лукини другари.

ОПИЈЕН ЗВЕЗД(АР)ОМ

Опијен звездарском атмосфером добри Робијев син више није био стегунт. Само се смешкао када га је компанија из краја боље од екипе МОЗЗАРТ Спорта пропитивала “како се осећао када је оном голману продао фору” или “када је изашао на траву Маракане”. Била је то привилегија коју је на описан начин издекламовао Зоран Бата Мирковић.
Звездаш са звездарске калдрме пресудио је Партизану.
“Постоји проблем београдске деце јер сам, ето, ја био једини играч Звезде у дербију рођен у главном граду. Мени је то некако нормално јер момци из других крајева остављају све када дођу овде. Док сам играо за млађе категорије ОФК Београда многи су запостављали школу и живели на релацији терен – интернат. С друге стране, нама је све доступно, ту нам је и друштво… Мада овај мој крај никада није оскудевао у добрим фудбалерима. Не говорим о Пижону, Блекију Богићевићу или Бороти јер нисам тад био ни рођен. У згради до моје одрастао је репрезентативац Украјине Марко Девић, ту је и Арсић из Мађарске. Ма и одељење ових бандита овде редовно је побеђивало мој разред у школи Драгица Правица. Добар се фудбал овде игра.”

Звездара, Звезда, Булке… Термини који се стално понављају у исповести Луке Милуновића.
“Почео сам да тренирам на стадиону Звездаре. Отац Звонко ми је био први тренер. И он је играо овде фудбал и, када се Звездара исуочила с проблемима, није дао да се клуб угаси. Са стрицем је основао Булбулдерац. Имао сам његову велику подршку, касније сам прешао у ОФК Београд, суботом бранио боје Романтичара, а недељом се враћао у крај и играо за Булбулдерац. Нисам хтео да идем у Палилулац као остали саиграчи”, са стрме литице показује прстом на стадион Звездаре, док другари поново имају потребу да суфлирају.
“Пази, пашћеш с брда. Шта после тога да ради Роби? А и ми са њим?”
“Ма сад могу и да погинем”, не да се Лука.

Лука Милуновић на литици на Булбулдеру

Затечен свим што му се издешавало током марта и стопостоним учинком у Црвеној звезди (три гола на три меча, интервју је прављен пре меча са Борцем) каже да је сад спознао зашто је вредело тренирати и проћи тежи пут до успеха. Јер каријера Луке Милуновића није била само поље препуно латица, поготово што у Варегему био пуки епизодиста.
“Човече, ја играм у Звезди! Када су ми рекли у Варегему да пакујем ствари и да су се договорили са Звездом нисам могао да верујем. Толико сам био уплашен да никоме нисам желео да јавим шта се дешава. Зову ме они и питају што кријем да сам Звездин играч, а ја нећу да малеришем. Ћутао сам докле сам могао јер је постојао у мени црв сумње да ће све поново пропасти. Знао сам да је мој вољени клуб довео десеторицу играча и да можда нисам био потребан.”
“Ајде, што си скроман? Реци човеку шта си ми написао на Фејсу после новембарског дербија”, била је нова асистенција са суседног другарског стола који је савршено кибицовао разговор.

Опет следи спонтани Лукин осмех, реакција која говори више од хиљаду речи:
“Да, једном од њих сам послао поруку да нема ништа од победе у дербију док ја не дођем у Звезду. То је за мене више од сна. У мојој ближој и даљој фамилији нема навијача другог клуба. Да тако кажем, можда ме је сестра у доброј мери инфицирала. Она је старија од мене 15 година и до заједничких одлазака на утакмице нисмо имали прави однос, што је и разумљиво, с обзиром на разлику у годинама. А онда се десио меч с Розенборгом. Њега се добро сећам, тата ме је пустио да идем на Север уз сестрино обећање да ће водити рачуна о мени. Онда сам постао редован…”

“ВРАТИЋЕ СЕ СЛАВНИ ДАНИ…”

Што би рекла навијачка песма Делија, Лука је још као дете био ту, осетио тугу и срећу… Није желео ни по коју цену да мења навике, мада је било речи да талентованом играчу селектираном и за репрезентацију Србије није место на северној трибини.
“Веома, веома поштујем ОФК Београд! То је клуб у којем сам много научио. Они су знали колико волим Црвену звезду и сугерисали ми да можда није у реду да идем на Север. Било је мањих притисака, али нисам желео да устукнем. Касније су се помирили с том чињеницом, схватили су да једноставно волим Црвену звезду.”

Још као омладинац ОФК Београда терорисао је голмане вечитих ривала, знало се да на Старој Карабурми стасава опаки мали, али исто тако су се чули коментари да је сувише мршав и крхк за највише домете.
“Био сам увек најнижи и намршавији. И сад нисам нека громада, али ако ми верујете, тај недостатак током јуниорског стажа сада ми је много помогао. Морао сам да будем фанатично борбен, да кидам и агресивном игром надокнађујем мањак снаге. Та особина је и даље присутна у мојој игри, само што сам сад мало израстао. Радо се сећам мечева из омладинских и пионирских дана. Колико сам се само радовао када смо у финалу пионирског купа победили Партизан! Они су били баш добри, за њих је између осталих играо и мој садашњи саиграч Јован Крнета, али на крају смо се радовали.”

Мада покушава да на кратко одвоји мисли од Црвене звезде и дербија, просто му не иде. Не дају му то суфлери с другог стола, опет га питају како је изгледао када је у пуном шпринту истрчао на Маракану.
“Реално, тада ми се чинило да имам снаге да одиграм две утакмице. После, током игре, и не чујеш толико грмљавину с трибина. Фокусиран си на друге ствари, поготово када играш против искуснијих. Мада је онај осећај после гола неописив.”

Лука Милуновић и графити које је цртао са својим другарима

Рођен је после антологијских тријумфа у Барију и Токију, али је илузорно и питати га да ли зна значење стихова “да се врате славни дани наше прошлости”.
“Колико сам путао одгледао касете са Звездиних најважнијих утакмица. Знам да је сан свих нас да Црвена звезда једног дана постане светски и европски шампион. То ће се, убеђен сам, једног дана и десити, макар и за 50 година. Видели сте како је пропраћен овај наш тријумф над Партизаном. Дуго смо на то чекали, али као екипа смо направили битну ствар. Вратило нам се за уложен труд, показали смо и да имамо огромно звездашко срце. То је наша снага!”

ДЕВОЈКА ПЕТРА, БЕСПЛАТНИ ДРЕСОВИ, ОМИЉЕНИ ТРЕНЕРИ…

Млад је и заљубљен. И то не само у Црвену звезду.
“Имам девојку. Заједно смо већ две године. Лепо нам је…”

Нећеш да откријеш име, значи да је на проби?
“Није на проби. Зове се Петра и иде у Спортску гимназију. Млађа је од мене годину дана. Она је инструкторка каратеа.”

Значи, мораш да будеш добар?
“Морам, морам…”

Лука делује самоуверено и истиче да су други можда изненађени чињеницом да је у експресном року задобио поверење стручног штаба и Роберта Просинечког, али да он није. Међутим, изненађењима после гола у дербију није било краја.
“Хтео сам да купим десет својих дресова у Ред Стар шопу, да имам да их делим јер сам овај с дербија обећао двогодишњој сестричини. Ипак, продавац ми је рекао да не треба ништа да платим, да је то од куће. Није ми било пријатно. Однећу им торту и колаче да се бар мало одужим.”

Дебитовао је за ОФК Београд са 17 година, али се врло брзо отиснуо у иностранство, тачније белгијски Варегем. Тамо није пронашао детелину са четири листа.
“Рано сам отишао из Србије, али нисам имао избора јер смо и клуб и ја добили одличне услове. Нисам се наиграо, поготово код овог другог тренера који је форсирао друге играче. Знао сам да морам да се вратим у Србију ако желим да и даље будем члан репрезентације.”

Приче се да је селектор Орлића Александар Јанковић један од оних који су се увек клели у Луку.
“Веома битна личност за моју каријеру. Много сам научио од њега, али морам да поменем Станојевића, Сивића и Говедарицу. И код њих сам био члан репрезентације.”

Повезане вести

40 comments

danijel мар 27, 2012 at 11:46

Od sad samo dovoditi igrace SA IMENOM …LUKA

Reply
nikolaa мар 27, 2012 at 11:02

2 dana prije derbija sam poceo pricati drugovima da ce milunovic dati go za 1-0 u 22 min. profulio sam samo 3 minute ,nema veze …jedan od najomiljenijih igraca..legenda!

Reply
BojanBL мар 27, 2012 at 10:30

Овакви су нам ЦИГАНИ у екипи недостајали!!! Надам се да ће и саиграче „заразити“ звездашким вирусом! 🙂 ЈЕДАН ЖИВОТ-ЈЕДАН КЛУБ…

Reply
miroslav otic мар 27, 2012 at 07:56

ssssss

Reply
ssss мар 27, 2012 at 00:46

nek puknu dusmani ja i dalje volim zvezdu bre

Reply
fortunaiuvat мар 27, 2012 at 00:05

Paaaziii molim te… Mateja Kezman???Pa dobro bar ne krijes ko si…svejedno pali grobarcicu!!

Reply
Mirko BGRS мар 26, 2012 at 23:48

Napravili smo dobar posao u prelaznom roku,mislim Robi pre svih,odlazak sportskog direktora je veliko pojačanje,imamo dobar tim sa potencijalom,samo da ovi klinci ne uzlete mnogo su se raspričali bar mi se tako čini tek treba da uradimo prave stvari,uz par pojačanja(Pauljević ili Petković,jedan štoper)

Reply
Pop мар 26, 2012 at 23:35

Ja bih da zamolim administratora da se malo poradi na izbacivanju ovih ubačenih glodarsih elemenata. Očigledno su dobili instrukcije da pokušaju da nas destabilizuju pre derbija što im svakako neće uspeti. Za Luku sam već rekao. Dečko je istih shvatanja kao i ja iako sam duplo stariji od njega. U stvari….svaki pravi Delija ovako razmišlja.

Reply
MATEJA KEZMAN мар 26, 2012 at 23:14

Auuu koje ste vi lozane dobijete PARTIZAN jednom u 5 godina i vec postajete prvaci sveta.Koliko kompleksa na jednom mestu.Ajde dislajkujte slobodno ali zapamtite nikad vise necete igrati ligu sampiona a kamoli osvojiti je!!!!

Reply
mister мар 26, 2012 at 23:25

Aj lagano pali odavde…

Reply
Dzoni мар 26, 2012 at 23:27

De si kezmaneee,nije svejedno kada je.e zvezda a?

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) мар 26, 2012 at 23:55

Gubi se odavde tudjmanovce nesretni!Sta si dosao ovde da zagadjujes ovaj divan sajt?Molim nekoga iz administracije da izbrise komentar tudjmanovog sina!Mi smo to osvojili i osvojicemo je opet,a vi nikada niste i necete!!!Mozete samo slucajno da udjete pukom srecom i da se sprdaju svi sa vama.Mali klub svima znan ZAGREBACKI SMRDIZAN.Vi ste patoloski lazovi pa tako lazes ovde da smo dobili mali smrdizan posle 5 godina a ti nikako nije tacno!Dobili smo prosle godine u kupu kada je trebalo da bude bar 3-0 gde je pacoje postavio najvecu bunkericu koja je vidjena na derbijima ali imali ste srece sto su se AK99 i Borha ispromasivali a igrom smo se sprdali s vama,branili ste se kao misevi.U prvenstvu smo vas zadnji put pobedili pre 4 godine marta ili aprila sa 4-1-znaci razbili smo vas tudjmanovcu.Ove 3-4 godine ste iskoristili zato sto su Zvezdu unistavali iz vrha drzave i tajkuni sto je za posledicu imalo to da su i kurta i murta igrali u Zvezdi tj. igracki kadar nedostojan Zvezde i zato ste pobedili 4-5 puta a nekad i uz srecu ili pomoc matorog.Nosi se odavde!Napred Zvezdo

Reply
IgorNbGd мар 27, 2012 at 00:13

Verovatno nisi čuo za Partizanovo punoletstvo, i verovatno si klinac koji se ni ne seća šta je bilo do 3 prethodne godine….. Fazon niste mogli da nas doijete 3 puta ovoliko koliko mi vas ne možemo, tj. nismo mogli pošto ćemo od sada redovno da vas tresemo…

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica мар 27, 2012 at 00:26

Uh kako mi je lepo kad Grobar ukuca „MOJA CRVENA ZVEZDA“…joooooj…kakv osecaj…

Reply
101.pobeda мар 27, 2012 at 01:02

Kezman ce osvojiti sigurno…hahahahahaha…
Vidi komplexasa ladno ulazina sajt „Moja Crvena Zvezda“
E gde ce ti dusa kada toliko bolujes…Znas kada si bio mali sta ti je se desilo,tako da…pali na lavor!!!Cus!

Reply
Miljan мар 26, 2012 at 22:13

Ovaj mali je stvarno ludo zaljubljen u Zvezdu i u Delije tj. NAS 😀
Moram nesto da konstantujem ili cu da crknem…
Nikad se nisam bavio skauntingom jer verujem u nas sportski sektor pa i kad je bio onaj nesrecni Adzic ali sam primetio dva igraca koja ce ladno zameniti Mikica i Lazovica kod odu na leto a HOCE 100% a to su
Pauljevic (Hajduk)
Knezevic (Borac)
jaoooo kakvi igraci!!! Kakva snaga, kakva brzina i kakav dribling u trku!!!
Svakom partijom me kupuju sve vise i vise….

Reply
Zviki мар 26, 2012 at 22:04

Imamo u timu dvojicu Luka, dvojicu ludaka, dvojicu najvecih Delija, dvojicu klinaca, dvojicu majstora, dvojicu buducih legendi koji ce ispisati stranice nase novije istorije i vratiti stari sjaj nasoj zvezdi. Za toliko kratak period sam ih zgotivio kao da su mi najrodjeniji

Reply
Zemunac мар 26, 2012 at 21:54

Цена: 1,790.00 РСД (16.27 EUR)
Силиконска енергетска наруквица доступна у две боје и три величине. У паковању је једна наруквица.
Idite na sajt red star shopa i pogledajte sta se tamo prodaje.Energetska narukvica pa jos u dve boje i tri velicine.Vesicev izum. Ako je kupimo po ovoj “povoljnoj“ ceni hocemo li onda osvojiti titulu posle pet godina ? Pa taj vesic je rodjeni prevarant. Ja ne znam ko njemu jos veruje ? Ko su ti likovi ? Strasno i velika sramota.

Reply
Pop мар 26, 2012 at 23:27

Alo, ajde pali odavde. Nemoj da mi sramotiš grad tako što se lažno predstavljaš.

Reply
miki мар 27, 2012 at 02:16

Nesreco, taj vesci se vise u zvezdi ne pita nista, cisto da znas posto vise nisi upucen.

Reply
milos мар 26, 2012 at 21:50

Opet ce Mustafa da kuka kad mu uvali Milunovic Luka!.. 😀

Reply
boki мар 26, 2012 at 21:21

mozeli neko da mi kaze imal’ u red star shopu dres zvezde prije replike iz 91…znaci grb je okrugli itd..ako ko zna imal i kolika je cijena ..poz za delije

Reply
escort мар 26, 2012 at 20:54

Vesic je dao opsiran intervju posle 10 godina cutanja. Svako ko ga procita, shvatice da su coveka neopravdano napadali, pljuvali … Sve je rekao sta se radilo protiv KK, pa protiv FK, o kradjama, kome smeta Zvezda…pominjao je cak i konkretna imena. Takodje, pricao je i o projektima za koje nismo znali….Evo, ako admin hoce da objavi link, pa procitajte. http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/722-intervju-goran-vesic.html

Reply
Zemunac мар 26, 2012 at 21:21

I ti verujes tom manipulantu. Ko ce da ulozi pare u bure bez dna ? Kakav crni stadion ? I kako on zna da ce uprava ostati ista u junu ? Jel to opet rezirao izbore ? Njemu vise ni deca u obdanistu ne veruju,podrzavaju ga samo njegovi i lukicevi.Vrati se ti na sportal pa tamo pisi gluposti i veruj tom prevarantu koliko ti je volja.

Reply
marko мар 27, 2012 at 03:24

Smesno!
– Zar ocekivati od lopova da javno prizna da je krao?
– Ili od predsednika da javno prizna da je nesposoban da vodi neku drzavu!
– Mnogo naivnih ljudi… …ljudi su danas na sve spremni kako bi zadrzali svoje fotelje! Pogledajte samo neki predizborni program… Tu se obecavaju kule i gradovi, i na kraju, svi znamo kako se ta bajak zavrsava… Vidi se da je „propali“ politicar… Normalno je da ce se braniti, i da ce krivicu svaliti na druge… Nije valjda lud da kaze, jeste ja sam kriv sto smo napravili ogromni dug u KK…
– Pusti ti tu pricu prijatelju, da tebi nije dobro u Zvezdi, ne bi ti ni bio u njoj… Nego bi te kolege politicari ubacili u neki UO drzavne firme…
– A ta prica stadion i ostalo… To naravno posle izbora! Ako dobijete mandat! Ili ste ga vec dobili!? 🙂
– I stvarno ne znam ko je ovde lud, da li ovi sto lazu i mazu na sve nacine kako bi dosli do glasa i fotelje (jer se blize izbori), ili oni koji im veruju (pa se posle kaju)… :/

Reply
Ariljac мар 26, 2012 at 20:45

Glodari te pljuju Luka jer te se boje,uterao si im ………. strah u kosti!!! 😀 TRPAJ STOKU!!!

Reply
Zemunac, ali pravi мар 26, 2012 at 20:41

Nemoj da mi sramotiš kraj.
Luka, ti si već viđen u upravi kad završiš karijeru za 20 godina. 🙂

Reply
Zemunac мар 26, 2012 at 21:23

Ti si pravi Zemunac ? Ne zasmejavaj me . Ti nisi ni p od pravog jer pravi Zemunac ne veruje u bajke.

Reply
Vippppppp мар 26, 2012 at 19:55

Mustafa lize tuki,milunovic luki…;-)

Reply
Ariljac мар 26, 2012 at 19:52

Ma Luka kad si ga stoci uvalio nemoras vise nijedan!!Sanja tebe mustafa svaku noc!!!VELIKO BRAVO za tebe!!

Reply
Djuka Delija мар 26, 2012 at 19:41

odlicno si se pokazao za sada,samo nastavi sa radom i bices extra igrac…

Reply
Luka мар 26, 2012 at 19:26

Sve je to lepo,i ja kao zvezdas bih voleo da se to desi,ali realno nikada to necemo ponoviti

Reply
NRA мар 26, 2012 at 19:34

Ponovice se kad tad mozda nasa deca mozda cak i unucici a ko zna mozda tek i pra unucici ce doziveti ja verujem !!

Reply
Vlada Tosic мар 26, 2012 at 20:04

I ja verujem da ce se ponoviti, ne mogu Real, Celzi, United vecno da imaju lovu, ponestace kesa jednom, a onda cemo svi opet biti isti !!!

Reply
severna_strana мар 26, 2012 at 19:49

pa ako u nesto ne verujes, onda nikad i ne moze da se ostvari… sve dok verujes postoji i mogucnost!

Reply
Radnim danima sam mamin sin,a vikendom Charlie Sheen мар 26, 2012 at 22:31

Jadooo mi u Evropu jos nismo usli,a pricamo o osvajanju LS,smesno da smesnije ne moze da bude,da li ste vi ludi bre,pa nas domet je naaaaajdalje cetvrtfinale kao Apoel,jer kad Porto,Sahtjor,Real,Junajted,Siti ne uspevaju da osvoje LS a mnogo su bolji od nas,o cemu mi onda pricamo,eeeee jadnici

Reply
Realno мар 26, 2012 at 20:43

Ljudi bre pa da li je moguce da ste toliko nerealni,pa Apoel i Bazel su miljama ispred nas i ne mogu da osvoje LS,ni Milan ne uspeva da je osvoji,ni Real dugo godina,ni Celsi,ni Junajted,ni Valensija koja bi nas zgazila i vi pricate da cemo da osvojimo LS,i ako bih voleo da se to nekad desi to je nesto naj nerealnije sto sam cuo.

Reply
Arsen Venger мар 26, 2012 at 21:03

sa ovom ekipom mi rusimo Apoel i Bazel garant ali za jedno godinu dana ali pod tim da ne prodamo ama bas ni jednog igraca a posle tri godine isto pod uslovom da ne prodajemo olako nase igrace pobedjujemo i Chelsea, PSZ, PSV, REN. NAPOLI,
A ZA 10 GODINA AKO SE RADI PO TAKVOM SISTEMU POBEDJUJEMO DVA NAJVECA KLUBA Barsu i REAL..JEDINO BI SE MUCILI SA Atletikom Bilbao

Reply
gile мар 26, 2012 at 18:53

Darjan maestro

Reply
M.V.P мар 26, 2012 at 18:42

Obozavam ovog decka… OoOoOoO Luka Delijooooooo

Reply

Leave a Comment