Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Цвеле у одабраном друштву

Aleksandar Cvetković

Као што смо вас већ обавестили, млади кошаркаш Црвене звезде и један од највећих европских талената Александар Цветковић одабран је да 7. априла у Портланду – САД брани боје селекције Света у традиционалном мечу који ће ова селекција одиграти са јуниорском репрезентацијом САД.

Селекцију најбољих јуниора света изван САД предводиће тренерски тандем Марин Седлачек (Србија) и Рој Ран (Канада), а њих двојица су селектирали следеће играче: Александар Цветковић (Србија), Антони Бенета (Канада), Ендру Вигнис (Канада), Марко Делиа (Аргентина), Еван Фурније (Француска), Лео Вестерман (Француска), Дмитриј Кулганин (Русија), Михаел Михалек (Пољска), Дарио Шарић (Хрватска), Патсон Сиама (Замбија) и Венг Же Лин (Кина).

Повезане вести

4 comments

Ariljac мар 27, 2012 at 20:21

Bice vremena za Cveleta,polako…

Reply
Raka Delija мар 27, 2012 at 13:30

I pored takvog pleja kao što je Cvetković,Filip Čović ima veću minutažu.Nemam ništa protiv Filipa ali smatram da je Cvele 5 puta bolji igrač od njega,bar po mom mišljenju,jer Filip je po meni limitiran plej.

Reply
Milan мар 27, 2012 at 13:50

Svako ima pravo na svoje misljenje… moje je nesto drugacije.

Smatram da je Cvele veliki talenat i da ce biti 5 puta bolji od Filipa Covica, medjutim Filip je daleko iskusniji, jaci u duelu, a to nam je u nekim situacijama preko potrebno.
Filip odradjuje vazan posao. Uvek je izuzetno pozrtvovan i to moramo ceniti svi mi zvezdasi. Srlja nekada i to je jedino sto mi se ne svidja kod njega…

Reply
nikola мар 27, 2012 at 22:02

Jaci u duelu hahaha Cvele je za ovo malo utakmica koje je odigrao odradio vise nego Covke junior za celu sezonu,
polgedaj indeks tog igraca koji je jak u duelu

Reply

Leave a Comment