Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Звезда после петераца пала у Новом Саду

У дербију другог кола групе за пласман од 1. до 4. места у домаћем шампионату, ватерполисткиње Црвене звезде поражене су у Новом Саду од Војводине после извођења петераца укупним резултатом 12:11.

У регуларном делу меча резултат је био 7:7, а црвено-беле ватерполисткиње су у последњем минуту надокнадиле два гола заостатка и преко Сесилије Диаз Месе и Ксеније Мојсеве избориле петерце. Међутим, Војводина је ту била боља и на крају је славила.

Новосађанке су у првом полувремену два пута имале минимално вођство, али је Звезда долазила до изједначења. Тако је било и у трећој четвртини, када је Војводина повела 4:2, а Звезда преко Милице Зелић и Христине Илић изједначила на 4:4, колико је било пред почетак одлучујућих осам минута.

Диаз Меса је потом погодила за прво вођство гостојућег састава, али је Војводина одговорила серијом 3:0 за само минут и 15 секунди. Ипак, у самој завршници екипа Драгане Ивковић је дошла до изједначења и петераца, али није успела да освоји два бода, већ само један.

За Звезду су играле: Радојчић, Лазовић, Мојсева 1, Маринковић 1, Зелић 1, Дамјановић, Јашченко, Радоњић, Диаз Меса 2, Илић 2, Миленковић, Лукић, Антанасијевић.

The post Звезда после петераца пала у Новом Саду appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment