Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездин ТикТок најјача спортска друштвена мрежа на Балкану!

ФК Црвена звезда означава интересантан јубилеј који довољно говори о величини нашег клуба и о заинтересованости навијача за дешавања у црвено-белој породици. Наиме, наш ТикТок профил је достигао бројку од фантастичних 800 хиљада пратилаца, што га чини убедљиво најјачом спортском друштвеном мрежом на Балкану.

Званични налог ФК Црвена звезда на друштвеној мрежи ТикТок отворен је 2019. године, чиме смо постали доајени ове платформе, с обзиром на то да смо се нашли међу прва четири европска клуба са отвореним профилом. Креативност и занимљив садржај довели су до тога да наш профил експоненцијално расте и да за мање од пет година стигне до 800 хиљада пратилаца, а сигурни смо да нас ускоро чека и милион.

У међувремену, профил нам је у марту 2021. године добио и верификацију, чиме је још једном потврђено да смо препознати у ТикТок заједници.

Уједно, наш профил има и 24 милиона лајкова у овом тренутку, што најбоље говори о томе шта црвено-бели пратиоци мисле о садржају који објављујемо на ТикТоку.

Уколико нас још увек нисте запратили на ТикТоку – право је време да то учините, а ми ћемо наставити да вас анимирамо занимљивим садржајем. Такође, позивамо вас да запратите и наш Звезда Кидс профил на ТикТоку који има 150 хиљада пратилаца и 6.7 милиона лајкова.

The post Звездин ТикТок најјача спортска друштвена мрежа на Балкану! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment