Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда Меридианбет дочекује СЦ Дерби (понеељак, 18)

Екипа Црвене звезде Меридианбет игра у понедељак изузетно важну утакмицу 25.кола АБА лиге против СЦ Дербија која је на програму од 18 сати у хали Александар Николић.

Црвено бели су у петак одиграли добар меч у Мадриду против најбоље екипе у Европи у досадашњем делу сезоне, али утакмица против екипе из Подгорице има апсолутни приоритет у предстојећој недељи јер доноси прво место на табели пред плеј оф.

Ово ће бити шести дуел две екипе у АБА лиги, у последњем мечу који је одигран у Подгорици прошле јесени (17.12.2023) наш тим славио је 91:77.

Тренер Јанис Сферопулос: – Играмо против екипе која се бори за пласман у плеј оф АБА лиге. Са друге стране, ми желимо да се вратимо на победнички пут и победама, а конкретно ова у понедељак донела би нам прво место на табели пред плеј оф. Као и увек, али посебно пред овај меч, концентрација и енергија морају да буду на максималном нивоу! Позивам наше навијаче који су нам увек били огромна помоћ да дођу у Пионир и пруже нам важну подршку у овој утакмици.

Капитен Бранко Лазић: – Изузетно важна утакмица је пред нама и то са добрим тимом који је у борби за бољу позицију пред плеј оф. Свој квалитет и могућности показују током целе сезоне и морамо да приступимо овој утакмици изузетно озбиљно, чврсто и са максималном концентрацијом на терену. Знамо одакле нам прети највећа опасност, али верујем да ћемо уз подршку наших навијача и са трибина сви заједно доћи до важног циља а то је предност домаћег терена у дигравању и прво место.

Утакмица 25.кола Црвена звезда Меридианбет – СЦ Дерби игра се у понедељак од 18 часова у хали „Александар Николић“.

The post Црвена звезда Меридианбет дочекује СЦ Дерби (понеељак, 18) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment