Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели у Истанбулу (четвртак, 19.30)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет путују у среду после тренинга у Истанбул на последњи меч овогодишњег издања Евролиге.

Противник је екипа Анадолу Ефеса, која се налази у изванредној форми и победом над Фенербахчеом, дала је себи шансу да се пласира у плеј ин Евролиге.

Без обзира на ту чињеницу, црвено бели у доброј атмосфери након осигурања првог места у АБА лиги и победе у у Сплиту, желе да одиграју добру утакмицу у Истанбулу и дођу до доброг резултата

За мене је најважније шта ћемо ми да урадимо и како ћемо ми да изгледамо. Играмо за нас, не за друге. Све поштујемо, све противнике, али нама је утакмица битна због нас. Борићемо се за себе. Играмо нашу последњу утакмицу у Евролиги ове сезоне и желимо да одиграмо добро. Ова утакмица је потпуно другачија у односу на онај из првог дела сезоне, јер Ефес сада има цео ростер на располагању. Ако памтите, у том мечу с почетка такмичења, имали су велики број проблема са повредама. Најважније је да изађемо да се боримо свом снагом на оба краја терена, да будемо паметни и пратимо план утакмице. Ефес има толико добрих појединаца, могу да те нападну на више различитих начина – споља, унутра… Зато морамо да будемо концентрисани у сваком тренутку утакмице, да имамо одговор. Знамо да су у добром моменту и да су у серији победа, али ми идемо да се боримо – рекао је тренер црвено белих окупљеним новинарима у Београду.

Црвено бели ће бити јачи за Томпкинса, на пут креће и Никола Топић који ће се наћи медју 14 играча, а одмах по повратку у Београд, наш тим почиње припреме за почетак плеј офа АБА лиге који стартује у понедељак од 18 сати у Београду против екипе СЦ Дерби.

Утакмица у Истанбулу почиње од 19.30 часова у дворани “Абди Ипекчи”.

The post Црвено-бели у Истанбулу (четвртак, 19.30) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment