Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса – Графичар се бори за плеј-оф

Омладинци и кадети овог викенда настављају борбу за трофеје у домаћем првенству. Црвено-беле јуниоре у суботу од 11 часова очекује дуел против Радничког са Новог Београда. Два сата касније на терен ће кадети који ће снаге одмерити са вршњацима из ОФК Вршца. Екипу Графичара у суботу од 16 часова дочекује Слобода из Ужица, а улог је велики – плеј-оф Прве лиге Србије.

Звездини омладинци су у прошлом колу савладали Земун са 1:2 у гостима, а Тошић је невероватним поготком у последњим минутима донео радост изабраницима Ненада Милијаша. Они су тако наставили сјајну серију резултата, а после репрезентативне паузе је и пала лучанска Младост која је испраћена са пет комада у мрежи. У првом делу сезоне, наш тим је био врло убедљив на гостујућем терену и славио резултатом 1:6. Сутрашњи ривал се налази на последњој позицији, док је Звезда на другом месту са три бода мање у односу на првопласирани ИМТ.

Тим Слађана Николића је након ремија са Вождовцем на пролећној премијери тријумфовао на три меча у низу и показао зашто је најбоља екипа у лиги. У прошлом колу су црвено-бели савладали Телеоптик у гостима резултатом 1:3, а двоструки стрелац је био Ранковић. У првом сусрету одиграном у Вршцу наш тим је головима Бубање и Рогановића остварио сигурну победу – 0:2. Звезда је тренутно на лидерској позицији са 52 освојена бода, колико има и вечити ривал, док се ОФК Вршац налази на 10. месту.

Првотимци Графичара су у прошлом колу дошли до бода у последњим тренуцима, у дуелу са Мачвом. Ужичани немају резултатски императив, док ће “Графоси” победом осигурати пласман у осам најбољих тимова првенства. Чак четири екипе имају исти број бодова, а само две ће моћи да узму визу за плеј-оф, док ће друге две морати у борбу за опстанак. Графичар је у првом сусрету, одиграном на јесен, био немилосрдан и убедљиво тријумфовао са 5:1. Изабраници Марка Неђића заузимају позицију број седам са 41 бодом, колико имају и Мачва, Раднички и Дубочица, док је Слобода на 13. месту.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 9 часова, пионири – Црвена звезда – Рад
Субота, 10 часова, омладинци – Бродарац – Графичар
Субота, 10 часова, петлићи – Партизан – Црвена звезда
Субота, 11 часова, омладинци – Црвена звезда – Раднички НБ (Уживо)
Субота, 12 часова и 30 минута, пионири – Бродарац – Графичар
Субота, 13 часова, кадети – Црвена звезда – Вршац (Уживо)
Субота, 15 часова, млађи кадети – Црвена звезда – Раднички НБ
Субота, 16 часова, ПЛС – Слобода – Графичар (Уживо)
Субота, 17 часова, млађи омладинци – Црвена звезда – Бродарац
Субота, 21 час, млађи кадети – Графичар – Жарково 2000

Недеља, 9 часова, млађи омладинци – Графичар – ОФК Београд
Недеља, 9 часова, млађи пионири – ИМТ – Графичар
Недеља, 19 часова и 30 минута, млађи пионири – Црвена звезда – ОФК Београд

Понедељак, 16 часова и 30 минута, петлићи – СФУ Академија фудбала – Графичар

The post Најава преноса – Графичар се бори за плеј-оф appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment