Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

МВП против Железничара – Мирко Иванић

Фудбалери Црвене звезде су у оквиру 30. кола Суперлиге Србије савладали Железничар из Панчева резултатом 3:0, а голове вредне нова три бода су постигли Мирко Иванић, Шериф Ендиаје и Питер Олањинка. Мрежу ривала је први затресао Мирко Иванић, који је пружио партију на високом нивоу, а самим тим задужио и епитет играча меча.

Фудбалер рођен у Бачком Јарку је на истеку првог дела игре искористио прецизан центаршут Османа Букарија са левог бока, те захватио лопту главом и сместио је у небрањени део мреже. Иванић је на тај начин погодио други пут ове сезоне против екипе из Панчева, рачунајући и јесењи део првенства када је блистао на гостујућем терену. Могао је миљеник армије Звездиних навијача да забележи још погодака у приликама које су креирали црвено-бели, али је ипак реакцијом у 45. минуту је омогућио нашем тиму да растерећеније уђе у друго полувреме и на крају забележи важну победу пред плеј-оф домаћег шампионата.

У оквиру емисије ”Звездин МВП” можете сазнати колико су црвено-бели извели удараца из угла у првих 30 минута сусрета, колики је био проценат прецизних додавања, као и број начињених прекршаја, те освојених дуела.

The post МВП против Железничара – Мирко Иванић appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment