Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

КК Црвена звезда Меридианбет организује летњи камп на Златибору

КК Црвена звезда Меридианбет и ове године организује летњи кошаркашки камп на Златибору, али овог пута у чак три термина – од 24.06. до 01.07, од 01.07. до 08.07, као и од 08.07. до 15.07.

Наш летњи кошаркашки камп већ традиционално окупља талентоване младе играче из целе Србије, региона, па чак и из свих крајева света. Претходне године су биле испуњене фантастичним искуствима – млади кошаркаши су напредовали технички и тактички, али су такође и створили пријатељства која ће трајати читавог живота.

Није то нимало случајно, јер са младим надама “игре под обручима” раде велики професионалци – тренери млађих селекција КК Црвена звезда Меридианбет, а који су и доказани стручњаци у својој области рада. О томе сведоче бројни успеси у млађим категоријама црвено-белих, али и бројни кошаркаши који су досегли ниво првог тима и данас играју на највишем нивоу у европској кошарци.

Цена целокупног аранжмана је 380 евра у динарској противвредности. КК Црвена звезда свим полазницима обезбеђује превоз, смештај, храну и опрему за тренинге.

За све додатне информације на располагању је Александар Баста.

Број телефона: 066-325-955
e-mail: abasta@kkcrvenazvezda.rs

Чекамо те, да заједно постанемо шампиони!

The post КК Црвена звезда Меридианбет организује летњи камп на Златибору appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment