Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездини бисери – Кадети на челу табеле

Омладинци Црвене звезде су у дербију 22. кола домаћег првенства ремизирали на гостујућем терену против ИМТ-а без погодака, док су кадети славили у Јагодини резултатом 0:2 погоцима Андреја Павловића и Ђорђа Ранковића, те су се тако осамили на лидерској позицији.

Црвено-бели јуниори су ремизирали на гостовању у дербију кола против ИМТ-а резултатом 0:0, те су „Трактористи“ остали на лидерској позицији са бодом предности у односу на тим Ненада Милијаша. До победе у претходној рунди су стигли омладинци Графичара, који су након преокрета славили против Радничког 1923 на терену иза југа Маракане са 3:1. За тим Александра Јевтића су погађали Немања Павићевић, Петар Милутиновић и Вукашин Ивановић.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 22. КОЛО:

1. ИМТ – 50 бодова, гол разлика 49:23
2. Црвена звезда – 49 бодова, гол разлика 66:21
3. Чукарички – 47 бодова, гол разлика 60:34

9. Графичар – 31 бод, гол разлика 36:35

СТРЕЛЦИ: Вељко Вукојевић (12 голова, Црвена звезда), Дарије Маркочевић (10 голова, Црвена звезда), Андреј Петровић, Алекса Цветковић (7 голова, Црвена звезда).

Изабраници Слађана Николића су уписали веома битну победу у 22. колу Кадетске лиге Србије, с обзиром да су се по први пут од старта сезоне осамили на првој позицији победивши у Јагодини истоимену екипу резултатом 0:2. Голове за црвено-беле су постигли Андреј Павловић, који је у 70. минуту дао себи фор и са тридесетак метара опалио по лопти, те затресао мрежу на веома ефектан начин за велико славље, док је победу потврдио Ђорђе Ранковић након прелепе акције и асистенције Василија Костова. Изабраници Милана Миленковића су са друге стране на домаћем терену славили против крагујевачког Радничког резултатом 4:1. За Графичар су погађали Алекса Петровић, Матеја Крстић, Петар Поповић и Саша Сторебра.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 22. КОЛО:

1. Црвена звезда – 58 бодова, гол разлика 95:15
2. Партизан – 55 бодова, гол разлика 58:21
3. Војводина – 46 бодова, гол разлика 75:32

9. Графичар – 28 бодова, гол разлика 41:39

СТРЕЛЦИ: Алекса Дамјановић (12 голова, Црвена звезда), Стефан Столић (11 голова, Црвена звезда), Ђорђе Ранковић (9 голова, Црвена звезда).

РЕЗУЛТАТИ ОСТАЛИХ УТАКМИЦА:

Млађи кадети:
Графичар – Партизан 1:3 (У. Јовановић)

Млађи пионири:
Жарково 2000 – Графичар 0:1 (Савковић)

The post Звездини бисери – Кадети на челу табеле appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment