Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бошковић: Памтим 120. вечити дерби и верујем у Звездину дуплу круну

Фудбалери Црвене звезде су савладали црно-беле у 120. вечитом дербију резултатом 2:0, а први погодак на утакмици је постигао Бранко Бошковић. Један од јунака те утакмице се увек радо сећа атмосфере на Маракани и доминације коју су црвено-бели показали у односу на вечитог ривала тог дана.

Увек је лепо присетити се неких утакмица које заувек остају у срцу, како нама играчима, тако и свима којима је Звезда у срцу. Нисмо били сјајни те сезоне, ривал је имао бодовну предност, али смо одлучили да покажемо колико можемо и да се на неки начин одужимо навијачима који су нас подржавали током читаве сезоне. Невероватно је да се сећам и даље целе акције и како је Богавац предриблао Веста, те асистирао мени за погодак. Изузетан је осећај постићи гол у дербију, а поготово на нашем стадиону, јер у то моменту знаш да си 50 хиљада људи учинио срећним. Били смо апсолутно доминантнији на том сусрету – рекао је Бошковић.

Црвено-беле очекују два вечита дербија у размаку од пар дана, а бивши фудбалер очекује дуплу круну на крају сезоне.

Руку на срце, мислим да смо много квалитетнија екипа ове сезоне. Очекујем позитиван резултат у обе утакмице, играмо одлично у другом делу сезоне и мислим да смо и на прошлом дербију на Маракани заслужили да победимо. Били смо бољи ривал, али то је фудбал. Увек сам ту за мој вољени клуб, и надам се да ћемо на крају сезоне славити сви заједно – подвукао је Бошковић.

The post Бошковић: Памтим 120. вечити дерби и верујем у Звездину дуплу круну appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment