Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Петлићи славили у дербију

Петлићи Црвене звезде звезде су славили на гостовању против вечитог ривала минималним резултатом. Њихов предводник са клупе – Дејан Шиљковић имао је само речи хвале за праву такмичарску партију.

Потпуну доминацију су на Телеоптику показали изабраници Дејана Шиљковића, уз много неискоришћених шанси, а једини гол на мечу је постигао Михајло Банковић на асистенцију Вељка Берића.

Права такмичарска партија је иза нас. Задовољан сам у потпуности приказаном игром и радује ме што смо поред гола створили велики број прилика. Дајемо све од себе да на прави начин развијемо ове момке, а поред фудбалских ствари које их учимо свакодневно, битно је гајити и ривалство са Партизаном. Ово је тек почетак за генерацију која поседује неопходан квалитет и таленат, али само напорним радом могу доћи до високих домета. Надам се да ћемо чешће причати о успесима садашњих петлића Црвене звезде у будућности, а ова утакмица са вечитим ривалом ће бити пример за наставак – речи су Дејана Шиљковића.

Црвена звезда је наступила у следећем саставу: Малиновски, Јевтић, Фаркаш, Тумбасевић, Гојковић, Радивојевић, Тривуновић, Банковић, Берић.

Играли су још: Калинић, Витакић, Да Силва, Бојић, Стојковић, Догањић, Прибановић, Пушкаревић.

The post Иза југа Маракане – Петлићи славили у дербију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment