Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Милојев поклон звездашима за 200. утакмицу – победа у дербију!

Нема бољег начина да се обележи јубилеј у Црвеној звезди него победом у вечитом дербију, а управо је то био поклон навијачима од стране Владана Милојевића.

Уписао је тако Владан Милојевић чак 147. победу као тренер Звезде, а на свом конту има 32 ремија и само 21 пораз. Када је реч о првенственим вечитим дербијима, била је ово трећа Милојевићева победа и интересантно је да је сваку од њих остварио у априлу, односно у плеј-офу. Звездин стратег има и пет ремија, те један пораз, али већ у среду га очекује нови изазов, само у оквиру Купа Србије. Биће тако Милојевић у прилици да по први пут као тренер Звезде освоји дуплу круну и испуни још један део историје вољеног клуба.

Такође, Милојевића до краја сезоне, у идеалном сценарију по ком Звезда осваја дуплу круну, очекује осам утакмица, а свега три поведе га деле од јубилеја и 150 победа на клупи Звезде. Већ против ТСЦ-а, у утакмици која се игра 2. маја ће имати теоријску прилику да то оствари.

Није згорег истаћи да је пред Милојевићем наредне сезоне и европски јубилеј, с обзиром да је Звезду предводио укупно у 44 међународна меча, те га шест утакмица деле од још једне лепе симболике.

The post Милојев поклон звездашима за 200. утакмицу – победа у дербију! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment