Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Црвено-бели наставили са одличним резултатима у Купу Србије

Трећа трка за Куп Србије у планинском бициклизму одржана је на Буковцу – Селиште у организацији Бициклистичког савеза Србије и Бициклистичког клуба Фридом из Новог Сада.

Такмичари Црвене звезде и овог пута су остварили добре резултате, а поново се истакао Урош Матусијевић који је у категорији млађих кадета убедљиво победио и освојио златну медаљу. Поред Уроша и Вук Матић је добро возио и освојио 6. место, а Црвена звезда је екипно била најбоља и освојила је 1. место.

У категорији кадета наступали су Лав Матић, који је освојио 5. место и Реља Војновић који је заузео 8. место, а у екипној конкуренцији црвено-бели су освојили треће место.

У конкуренцији полетараца стартовали су Страхиња Стекић, који је освојио треће место и бронзану медаљу и Вукан Војновић, који је заузео 10. место и коме је ово била прва такмичарска трка. Наш тим је у екипној конкуренцији био трећи.

Код млађих полетараца стартовали су Лука Рајак, који је заузео 5. место и Демид Козлов, који је био шести, а екипносу такође били трећи.

Следећа трка по календару БСС је у Чачку 4. маја када ће се возити друмска трка.

The post Црвено-бели наставили са одличним резултатима у Купу Србије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment