Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Победа за нашег Гагија

Фудбалери Црвене звезде су савладали вечитог ривала резултатом 2:0 и пласирали се у финале Купа Србије, а утиске после важног тријумфа изнео је шеф стручног штаба Владан Милојевић.

Победу посвећујем нашем Гагију који нам је много значио. Било нам је веома тешко ових дана, али смо му испунили жељу и победили у дербију. Што се тиче утакмице, морам да похвалим мог колегу Дуљаја. Веома добро припремљена утакмциа од стране Партизана. Добар дерби, много шанси, имали смо и ми и они прилике, а Глазер и Јовановић су сјајно бранили. Вечити ривал је у све три утакмице представио сасвим другачији модел игре. Покушали су са Калулуом и Северином по боковима, као и Гохом иза малог Баждара. Био је добар дерби, али смо ми срећни, јер идемо у финале, што је и био циљ. Похвалио бих и навијаче, заиста су имали шта да виде – почео је Милојевић.

Осврнуо се и на наредни изазов, а то је утакмица против Војводине у недељу од 17:30, екипе која ће нам бити ривал и у финалу Купа Србије.

Не бирам утакмице и не тактизирам. Свака следећа утакмица је најважнија. Тако размишља и мој стручни штаб који морам да похвалим. Феноменално се спремамо и већ од сутра ћемо да размишљамо о Војводини – закључио је Милојевић.

The post Милојевић: Победа за нашег Гагија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment