Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Кадети сложни пред дерби: Још једна победа и титула

Кадетска селекција Црвене звезде ће у четвртак, 2. маја од 11 часова угостити вечитог ривала у оквиру дербија 25. кола домаћег првенства. Шеф стручног штаба нашег тима – Слађан Николић и талентовани штопер Вук Рогановић очекују да победом реше питање шампиона Србије.

Наравно да је ово једна од најважнијих утакмица у првенству. Увек када се игра против Партизана, Чукаричког и Војводине, то доноси посебну драж и ново доказивање за нашу децу. Што се очекивања тиче, знамо где смо, шта смо и чији грб носимо, те су очекивања увек велика и увек идемо на победу уз добру игру и напредак свих наших фудбалера. Увек имамо додатан мотив против вечитог ривала, а ми увек тежимо да играмо нападачки и да се фудбалери што боље развијају. Осврнуо бих се на прву утакмицу коју смо играли против Партизана, када смо играли веома добро, стварали велики број прилика, које нисмо искористили и надамо се да ће нам се вратити у четвртак. Сасвим другачији меч нас очекује сада и противник има такође својих мотива. Трудићемо се да се за ова два дана што боље спремимо како бисмо опет приказали једну добру партију и дошли до битне победе. Прошле године нам је фалило да дођемо до титуле, а сада нам је највећа утакмица и одлучујућа у борби, а ако славимо биће обављен велики део посла. Има да се игра још пет утакмица после вечитог дербија, од којих нам је свака битна како бисмо дошли до циља. Надам се да ћемо на крају сезоне на првом месту завшити поред првог тима и омладинци, као и ми, па да сви заједно славимо – речи су Слађана Николића.

Поред шефа стручног штаба, један од предводника генерације момака рођених 2007. године – Вук Рогановић, такође је оптимистичан пред вечити дерби.

Вечити дерби нам је највећа утакмица коју ћемо одиграти у пролећном делу сезоне. Предност на табели је тренутно велика у нашу корист, а поред тога што имамо осам бодова више, комшије имају меч мање, тако да не смемо да се опуштамо, с обзиром да има још доста да се игра до краја првенства. Утакмица која нам долази може да реши питање шампиона само уколико изађемо као победници, а ми ћемо дати све од себе да успемо у томе. Више пута смо рекли да остаје жал за првом утакмицом, али нећемо гледати у назад, извукли смо поуке, као и добре ствари из ње. Максимално смо фокусирани за дерби и желимо да освојемо важна три бода – закључио је Вук Рогановић.

Звезда је прва на табели са 64 освојена бода, а прати нас Партизан са 56 и утакмицом мање.

Пренос утакмице је доступан на каналу Звездине клупске телевизије, као и Јутјубу од 11:00.

The post Кадети сложни пред дерби: Још једна победа и титула appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment