Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Звездаши, сви заједно, циљ се зна!

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет отварају финалну серију плеј офа АБА лиге у понедељак против екипе Партизана.

Прва утакмица на програму је у понедељак од 20:30 у хали „Александар Николић“. Велико финале игра се на три победе, црвено-бели су домаћини у прве две утакмице.

КК Црвена звезда Меридианбет обавештава јавност да је тим поводом у суботу одржан безбедносни састанак са представницима МУП РС и свим службама које су укључене у организацију ове утакмице, укључујући и представника КК Партизан који је такође био присутан на састанку.

КК Црвена звезда ће заједничким снагама са свим службама безбедности учинити све да утакмица протекне у најбољем реду!

Клуб још једном позива све своје навијаче да у понедељак испуне дворану до последњег места, помогну екипи да у спортском амбијенту уз фер, коректно и спортско навијање, дође до важне победе на старту финалне серије!

КК Црвена звезда још једном подсећа ДА НА УТАКМИЦУ УЛАЗЕ САМО ВЛАСНИЦИ СЕЗОНСКИХ КАРАТА!

У дворану ће моћи да уђу само они који донесу сезонску карту физички – улазак са сезонским картама које су сликане на мобилним телефонима (QR code) и одштампане сезонске на папиру неће се важити!

Капије дворане биће отворене два сата пре почетка меча, а КК Црвена звезда апелује на све који буду долазили у дворану, да се ка њој упуте раније, због врло детаљних контрола које ће бити спроведене на свим улазима.

Немојте носити упаљаче, ранчеве, било какве торбице, ковани новац. Такође, на улазима ће се одузимати и флашице са пићима!

КК Црвена звезда Меридианбет још једном апелује на све наше Звездаше који ће се у понедељак наћи у хали „Александар Николић“ да не наседају на било какве провокације, не бацају ништа на терен, не вређају никога и амбијентом за који не сумњамо да ће бити „ветар у леђа“ помогну нашем тиму да дође до врло важне победе!

Улаз у халу „Александар Николић“ обављаће се као и раније када је КК Црвена звезда Меридианбет организовала бројне утакмице у нашој хали по следећем распореду:

РАСПОРЕД УЛАЗА ЗА ПРВЕ ДВЕ УТАКМИЦЕ ФИНАЛА (13. и 15. мај 2024. године):

Комплетан распоред можете погледати и на тлоцрту хале „Александар Николић“ испод текста:

БУДИ ЗВЕЗДИН ШЕСТИ ИГРАЧ У НАШОЈ КУЋИ САДА КАДА ЈЕ ВАЖНО!

The post Звездаши, сви заједно, циљ се зна! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment